Arrel de la web > Comunicats > Furgonetes militars a Sant Cugat

Furgonetes militars a Sant Cugat

i a Tarragona

març de 2005, per  remenaire

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat vol expressar el seu ENÈRGIC REBUIG a la presència d’una furgoneta de reclutament de l’armada espanyola a Sant Cugat.

Les campanyes publicitàries de l’Exèrcit expliciten les excel·lències tant professionals com acadèmiques per donar el pas i fer-se militar professional: és a dir, aprendre a matar i, si és el cas, morir.

Sabem de "les dificultats" que té l’Exèrcit per omplir els contingents, i és per aquest motiu que fan "tours" on vendre sopars de duro amb argumentacions del tipus com que l’Exèrcit és humanitari, que es pot viure una aventura personal, es pot apendre un ofici, etc.. Però tots sabem que els exèrcits no són cap ONG, i que es nodreixen dels pressupostos dels Estats i que els Estats tenen exèrcits per a fer, ni que siguipotencialment, GUERRES. Les Guerres són matar persones.

Sant Cugat s’ha mostrat repetides vegades com una ciutat per la pau i pensem que la presència de l’exèrcit a la nostra ciutat és una provocació militarista que ha de tenir una resposta.

Per això us covoquem DIMARTS 8 a les 17 h. davant de la Biblioteca a una CONCENTRACIÓ DE REPULSA a la presència de Reclutadors de l’Exèrcit, i per demanar que algun representant de l’Ajuntament expliqui al poble perquè s’ha autoritzat la presència de militars a Sant Cugat.

Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat.

Sant Cugat del Vallès, 7 de març de 2005

web Ràdio St. Cugat-------> RETIRADA


Un any després les campanyes de captació segueix amb la impunitat del monopoli de la violència. Com a exemples la presència al Saló Estudia -àmpliament comentada en aquest web, o la captació aplacada (perquè les impunes no ens arriben!) a Tarragona.

Us afegim un enllaç a la notícia de l’acció que van protagonitzar companyes de la Cordinarora Tarragona Patrimoni de la Pau el passat 23 de març de 2006.

On hi ha una crònica dels fets.

Furgoneta militar coaccionada a Tarragona

Aquí us posem una foto. Si la cliqueu la veureu més gran.

Carpeta

SPIP | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0