Arrel de la web > Comunicats > [Fotos i Vídeo] Marxa antimilitarista per Collserola: Militars, ni a (...)

[Fotos i Vídeo] Marxa antimilitarista per Collserola: Militars, ni a Collserola, ni enlloc

Recull del dissabte 14 d’abril 2012

divendres 20 d’abril de 2012, per  remenaire

Adjuntem manifest llegit a la Marxa:

- Perquè no volem soldats uniformats, armats i camuflats dins del Parc Natural de Collserola. Els militars i les armes són un perill per a les persones que transiten pel Parc.

- Perquè no volem que Collserola es converteixi en un camp de maniobres militars, en un espai on l’exèrcit practiqui tàctiques i estratègies de guerra.

- Perquè aquests soldats que fan maniobres a Collserola s’estan preparant per la guerra, quan siguin destinats a Afganistan, una de les mal anomenades "missions de pau", que ja ha costat milers de vides de civils.

- Perquè estem en contra de normalitzar del militarisme. No volem què es vegi als militars com una escena habitual al Parc.

- Perquè volem que els més de 18.000 milions d’euros a l’any (més de 50 milions d’euros al dia) que ens costa mantenir les forces armades es dediquin la despesa social. Què retallin la despesa militar.

Per tot això demanem, un cop més, al Consorci del Parc Natural de la Serra Collserola que no es permeti la presència militar en el seu territori.

JPEG - 228.3 kB
JPEG - 239.5 kB
JPEG - 296.7 kB
JPEG - 293.7 kB
JPEG - 188 kB

Carpeta

SPIP | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0