Arrel de la web > Comunicats > Fora Militars de La Floresta

Fora Militars de La Floresta

dijous 20 de març de 2014, per  remenaire

Un cop més la xarxa d’informació del CASC ens porta la notícia d’un nou albirament de militars als límits urbans del Parc de Collserola.

Aquest cop ha estat a La Floresta, i per la descripció seria una imatge molt semblant a la que ja teníem de Sant Bertomeu de la Quadra a Molins de Rei.

En virtut de la moció aprovada en sessió de plens a l’Ajuntament el 17 d’octubre de 2011 demanem a l’Alcaldessa Mercè Conesa que remeti una carta al Patronat del Parc de Collserola demanant explicacions sobre aquestes pràctiques militars en entorns urbans.

JPEG - 78.2 kB
Sant Bartomeu de la Quadra, Octubre 2012
Sant Bartomeu de la Quadra, Octubre 2012

Com dèiem aquest cop ha estat a La Floresta, i ha estat corroborat per dos testimonis. El primer ens aporta aquesta fotografia i un petit text.

JPEG - 515.5 kB
La Floresta, Març 2014
La Floresta, Març 2014

Ens informa un veí del poble per correu electrònic:

“9,30 del mati del 12 de març del 2014 i sorpresa en veure com un Land Rover de l’exèrcit espanyol amb matrícula ET nn nnnn acabava de descarregar soldats a la parada de la línia 4 de Plaça del Centre, al barri de la Floresta de Sant Cugat.

Estorat sobre tot per la indumentària de camuflatge de color marró, boina i el que ells diuen "correaje". Sobtat veient-los caminar pe l’Avinguda de la Piscina direcció Can Busquets en mig de la tranquil·litat del barri i direcció cap el bosc.

Realment una imatge torbadora en mig d’un veïnatge tranquil, i una invasió a una zona de calma com són els boscos de la Rierada.

El que representen i el contrast dins una zona civil, em costa d’acceptar.”

Ens confirma un altre veí que se’ls va veure armats i amb motxilles. Un veí va trucar a l’Ajuntament que el va encoratjar a trucar a la Policia Local si tenia por.

El passat 3 de març -Festa de Sant Medir- vam estar repartint octavetes informatives sobre les pràctiques militars a Sant Cugat i la potestat que té el Patronat del Parc de Collserola per impedir-ho.

Vam aprofitar aquesta jornada festiva per fer difusió de la concentració que farem el proper diumenge 27 d’abril a la seu del Patronat del Parc de Collserola.

19 de març de 2014
CASC
Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat

Documents adjunts

SPIP | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0