Xarxa Feminista PV

MANIFESTACIÓ DESOBEDIENT | Dijous 19 de febrer

Martes 10 de febrero de 2015

Amb la llei mordassa i el nou codi penal, el carrer és la presó. Juntes sense por desobeint les vostres lleis!

Benvolgudes companyes,

Ens adrecem a totes vosaltres per recordar-vos que el proper dijous 19 de febrer una gran manifestació recorrerà els carrers de València per dir, juntes i sense por, No a la "Llei Mordassa", NO als muntatges policials i NO a les reformes del codi penal. Hem decidit demostrar que el Poble no va a acceptar cap més mesura dictatorial, repressiva i prohibitiva contra els nostres drets individuals, col·lectius, sindicals, socials, etc. És l’hora de defensar les nostres veus, els nostres cosos i els nostres carrers.

És per això que hem decidit realitzar conjuntament una gran Manifestació Desobedient de totes nosaltres: dones, joves, aturades, treballadores, estudiants, persones immigrades, moviments socials, col·lectius... Invisibles del sistema que hem decidit dir prou.

Com a primera acció de desobediència civil col·lectiva, hem decidit no acatar una de les mesures que més persegueix la nova Llei Mordassa: haver de rebre permís institucional per fer escoltar i per expressar la nostra veu. I és això mateix el que no farem.

Ara bé, això no suposa amagar-nos de res. Anem a donar la cara en tot moment. D’aquesta manera, el proper *dijous 12 de febrer realitzarem una roda de premsa davant de l’IES Lluís Vives de València *(escenari que en aquests moments commemora la Primavera Valenciana, símbol de lluita Desobedient contra el règim). En aquesta roda de premsa, com dèiem, donarem la cara per reivindicar clarament la convocatòria d’aquesta manifestació desobedient.

Entre totes, tot.

La solidaritat és la tendresa dels Pobles.

Juntes sense por! Capitalisme és repressió.

Juntes sense por! Acció contra la repressió.

Word - 77 KB

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0