Xarxa Feminista PV

LLIURAMENT DELS PREMIS DONES PROGRESSISTES 2012

Martes 20 de marzo de 2012

ACTE DE LLIURAMENT DELS PREMIS DONES PROGRESSISTES 2012

Dia: 27 de març de 2012

Hora: 19’30h

Lloc: Ateneu de València. Hall sisena planta

PREMIS 2012 - 20a edició

CONCHA COLOMER

Testimoni a títol pòstum, glosarà la seua persona Carmela Moya.

FINA SANZ

Psicoterapeuta, sexòloga i pedagoga. Als seus treballs resta palés el compromís amb la vida des de la perspectiva de gènere. A l’actualitat està coordinant un important projecte a Mèxic on estan implicades més de 100 dones educadores. Lliurarà el premi Charo Altable

MARXA MUNDIAL DONES DE VALENCIA

Pel seu compromís en la lluita pels drets i la participació de les dones, a l’actualitat son tot un referent en la lluita feminista, son activistes de la igualtat. Lliurarà el premi Maria Luisa Moltó.

TERESA BLAT

Per la seua trajectòria amb l’àmbit del feminisme. Membre fundadora de la Federació de Dones Progressistes, mai ha renunciat al seu compromís amb les dones en tots els àmbits de la seua trajectòria professional. Ha estat l’ultima directora de l’Institut de la Dona. Lliurarà el premi Rosa Peris.

OLGA QUIÑONES FERNANDEZ

Sociòloga, professora d’universitat, primera directora de la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València, nomenament que va culminar el seu compromís des de sempre en les polítiques d’Igualtat. Dona compromesa en les polítiques d’Igualtat. Lliurarà el premi Antonio Ariño

OLIVA ACOSTA

Directora i Productora del documental “Las Constituyentes”, un pas més en la seua trajectòria professional de compromís amb la situació de les dones. Al documental posa de manifest la presència i la situació de les dones en la primera legislatura de la nostra història en la que totes les dones pogueren votar i ser votades. Lliurarà el premi Júlia Sevilla.

C/ Martínez Cubells, 2 -15 Tel. i fax: 963 523 133 46002 València fdpdonesprogressistes@msn.com

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0