Arrel de la web > Nosaltres > Envia un correu demanant l’expulsió de Minus -417 del Sant Cugat (...)

Envia un correu demanant l’expulsió de Minus -417 del Sant Cugat Centre Comercial

Continua la campanya per l’expulsió d’aquesta botiga israeliana que extreu il·legalment recursos naturals de la Cisjordània ocupada

dijous 23 de juny de 2011, per  atom

El CASC, Asecop i el Grup BDS-Catalunya continuem amb la campanya per l’expulsió de la botiga Minus -417 del Sant Cugat Centre Comercial. Com hem explicat al Sant Cugat Centre Comercial, Minus -417 Cosmetic Researches Dead Sea Ltd és una empresa israeliana que extreu els seus productes del Mar Mort, a la Cisjordània ocupada il·legalment. L’explotació dels recursos naturals dels Territoris Ocupats incompleix les Convencions de Ginebra i diferents resolucions de les Nacions Unides. A més és una empresa que rep directament el suport de l’Estat d’Israel, responsable de la situació d’opressió i patiment que viu el poble palestí. Podeu llegir el comunicat sencer aquí.

Fins ara no hem rebut cap resposta del centre comercial, per això et demanem que enviïs un mail a: gerencia@santcugatcentre.com demanant l’expulsió de la botiga.

Et suggerim un model que només has de signar (sisplau envia’ns còpia a casc@nodo50.org per tenir constància de quants missatges s’han enviat).

Carta proposada:

A l’atenció de la direcció del Sant Cugat Centre Comercial;

El motiu de la nostra comunicació és que hem observat que a Sant Cugat Centre Comercial existeix una botiga, Minus 417, dedicada a la venda de productes de cosmètica extrets il·legalment del Mar Mort.

- 417 Cosmetic Researches Dead Sea Ltd és una empresa israeliana que extreu els seus productes del Mar Mort, a la Cisjordània ocupada il·legalment. L’explotació il·legal dels recursos naturals dels Territoris Ocupats incompleix les Convencions de Ginebra i diferents resolucions de les Nacions Unides, com la 242, 63/201 o 38/144. A més és una empresa que rep directament el suport de l’Estat d’Israel, responsable de la situació d’opressió i patiment que viu el poble palestí.

Des de fa uns anys hi ha una campanya internacional de boicot a les empreses israelianes, com una mesura de solidaritat amb els palestins als que els són robats els seus recursos naturals per l’ocupació i la colonització israeliana. Quan compres els productes cosmètics israelians, estàs contribuint a finançar la destrucció de tota esperança per un futur just i en pau, tant per als israelians com per als palestins.

En aquest sentit volem recolzar, amb aquest carta, la demanda feta el passat 8 de juny pel Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC), l’Asociación Europea de Cooperación con Palestina (Asecop) i el grup BDS Catalunya i us demanem l’expulsió del Sant Cugat Centre Comercial de la botiga Minus 417.

Atentament,

Nom

Veure en línia : http://www.nodo50.org/casc/spip.php...

Documents adjunts

SPIP | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0