Arrel de la web > Nosaltres > Fora Minus -417 de Sant Cugat

Fora Minus -417 de Sant Cugat

divendres 17 de juny de 2011, per  atom

Carta que vam enviar el CASC, ASECOP i Grup BDS-Catalunya el passat 8 de juny al Sant Cugat Centre Comercial demanant l’expulsió de la botiga Minus -417 que comercialitza productes extrets il·legalment de la Mar Morta ocupada per l’estat d’Israel. Aquesta petició s’emmarca en la política de BDS contra Israel (www.bdsmovement.net). De moment estem esperant resposta

A l’atenció de la direcció del Sant Cugat Centre Comercial;

Ens adrecem a vosaltres des del Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC), la Asociación Europea de cooperación con Palestina (Asecop) i el grup BDS Catalunya, els quals esten integrats dins de la campanya global BDS (Boicot, Desinversions i Sancions a l’Estat d’Israel –

El motiu de la nostra comunicació és que hem detectat que a Sant Cugat Centre Comercial existeix una botiga, Minus 417, dedicada a la venda de productes de cosmètica extrets il·legalment del Mar Mort.

Minus -417 Cosmetic Researches Dead Sea Ltd és una empresa israeliana que extreu els seus productes del Mar Mort, a la Cisjordània ocupada il·legalment contravenint la llei internacional. Ras i curt, els roba. L’explotació il·legal dels recursos naturals dels Territoris Ocupats incompleix les Convencions de Ginebra i diferents resolucions de les Nacions Unides, com la 242, 63/201 o 38/144. A més és una empresa que rep directament el suport de l’Estat d’Israel, responsable de la situació d’opressió i patiment que viu el poble palestí.

Des de fa uns anys hi ha una campanya internacional de boicot a les empreses israelianes, com una mesura de solidaritat amb els palestins als que els són robats els seus recursos naturals per l’ocupació i la colonització israeliana. Quan compres els productes cosmètics israelians, estàs contribuint a finançar la destrucció de tota esperança per un futur just i en pau, tant per als israelians com per als palestins. Ja s’han aconseguit alguns èxits i algunes d’aquestes empreses han estat expulsades de centres comercials com el seu.

Seguint la petició signada des de l’any 2005 per més de 170 organitzacions socials palestines, la qual consisteix en demanar un boicot a l’Estat d’Israel fins que aquest no acati la legislació internacional i respecti els drets humans, i el qual inclou la petició del boicot comercial, us demanem l’expulsió del Sant Cugat Centre Comercial de la botiga Minus 417.

Per qualsevol dubte o aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Atentament,

Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat
http://nodo50.org/casc

Asecop
http://asecop.org

Grup BDS Catalunya

Sant Cugat del Vallès, 8 de juny de 2011

2 Missatges

 • Fora Minus -417 de Sant Cugat Le 10 de juliol de 2011 à 23:16, per  sin nombre

  doneu vergonya, primer de tot estudieu l’historia del pais i si treballasiu una mica no fariau aquestes gilipolladas.

  • Fora Minus -417 de Sant Cugat Le 11 de juliol de 2011 à 08:36

   Ets patètic, primer de tot estudia ortografia; després estudia història (com hem fet molts de nosaltres) ; després (si el teu cervellet de sionista-filofeixista t’ho permet) intenta imaginar-te vivint a la teva terra sota l’ocupació militar d’un estat feixista on no tens cap dret i on et roben constantment les teves terres, cultura...
   Quan hagis fet tot això, suposo que haurem d’esperar unes quantes dècades, ja en parlarem.
   Et podríem explicar moltes coses sobre Palestina, lloc on hem estat i suposo que tu coneixes pels comentaris de la Rahola i demés tertulians de la televisió..., però no cal perdre més temps amb ignorants com tu.
   Preferim dedicar el nostre temps i esforços a lluitar per causes justes ( el temps que ens queda després de la jornada laboral, per cert)
   Apa! reflexiona ( si es que pots!) i creix una mica ( si pot ser mentalment!)

SPIP | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0