Arrel de la web > Despesa Militar | Objecció Fiscal > Objecció Fiscal 2015-16 > Desarma els teus impostos!

Desarma els teus impostos!

dimarts 4 de maig de 2010, per  atom

Dilluns, 3 de maig del 2010.

Avui una desena de membres de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau ha realitzat una acció informativa i reivindicativa a la Delegació d’Hisenda de Tarragona. Al migdia,amb pancartes, plafons informatius i octavetes hem informat a la ciutadania, que estava a la delegació, de la despesa militar anual de l’estat espanyol i de com fer-li front, amb l’objecció fiscal. Una campanya que ha començat avui i que continuarà durant tota la campanya fiscal amb xerrades, accions i més informació.

Si no vols la guerra, no la paguis!

El Pressupost de l’Estat per a 2010 destina 18,160 milions d’euros (50 milions d’euros diaris) per a finalitats estrictament militars: 2 vegades més que per a Treball I Assumptes Socials, 4 vegades més que per a Medi Ambient, 5 vegades més que per a Educació i Ciència, 12 vegades més que per a Habitatge, 22 vegades més que per a Cultura.... La despesa militar al final de 2009 va ser 1155 milions d’euros superior a la pressupostada…

Els principals programes d’investigació (i+d) són armamentístics, intervencionistes i ofensius. L’avió de combat Eurofighter, les fragates F-100, el submarí S-80, l’helicòpter d’atac Tigre, el tanc Leopard, l’avió de transport militar A400M, i els míssils Taurus i Iris-T, entre d’altres, han rebut des de 1997 14.205 milions d’euros en crèdits, i la part tornada per part de les empreses que els han rebut no arriba a l’1% d’aquesta quantitat.

Els contractes vigents d’armes a finals de 2009 representen 30.000 milions d’euros. A més, els projectes ja finalitzats i lliurats ronden els 10.000 milions d’euros.

Si no vols contribuir a mantenir el finançament dels exercits t’animem a fer objecció fiscal, expressant el teu rebuig al sosteniment de l’exèrcit i altres cossos armats negant-te a pagar dels teus impostos una quantitat igual a la que en proporció va a aquests destins (segons els pressupostos de l’Estat), i desvia aquests diners cap a una finalitat social i ecològicament beneficiosa. D’aquesta manera reclames activament l’anulació del pressupost militar.

Fes objecció fiscal!

Fes objecció fiscal!
http://www.tinet.cat/~tgnapau/
http://tgnapau.blogspot.com/ www.nodo50.org/objecionfiscal www.pangea.org/juspau/siof

Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau

SPIP | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0