Arrel de la web > Internacional > Palestina > Boicot a Israel, boicot a Noa, 26 de Novembre Auditori de Sant (...)

Boicot a Israel, boicot a Noa, 26 de Novembre Auditori de Sant Cugat

La cantant Noa té previst actuar a Sant Cugat el proper 26 de novembre.

dimarts 10 de novembre de 2009, per  remenaire

L’artista va recolzar l’exèrcit israelià en la darrera massacre de Gaza. Mentre les bombes israelianes de fòsfor blanc plovien sobre la Franja de Gaza, la cantant va escriure: “Només puc desitjar‐vos que ISRAEL FACI LA FEINA que tots sabem que s’ha de fer i per fi us alliberi d’aquest càncer, d’aquest virus, d’aquest monstre anomenat fanatisme, que avui es diu Hamas.”

Més endavant i en ocasió del concert de Noa al Palau de la Música de Barcelona la Plataforma Aturem la Guerra li va enviar una Carta Oberta , proposant‐li que condemnés la matança israeliana. No ho va fer. En una resposta del 22 de febrer Noa es va referir als militars israelians que duien a terme l’atac a Gaza com “els nostres nois” i va titllar els més de 1.300 palestins morts (la majoria civils) de “terroristes”.

Ens sembla un cruel sarcasme que aquest concert s’emmarqui dins les activitats del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, quan al bombardeig sobre Gaza, que va recolzar la cantant, la meitat de les víctimes van ser dones i nens.

I perquè a Sant Cugat no tots som com el nostre alcalde, simpatitzant declarat del sionisme i defensor del lobby sionista català.

La campanya de Boicot a Israel neix com a resposta a la crida de més de 170 associacions de la societat civil palestina, tant dels Territoris Ocupats com de la diàspora i de diferents ideologies. Amplia informació

Per tot això convoquem a una CONCENTRACIÓ de rebuig el dijous 26 a les 20 hores a les portes de l’Auditori de Sant Cugat.

Convoca: Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC)

Donen suport: Xarxa d’enllaç amb Palestina, Boicot Preventiu i Plataforma Aturem la Guerra

MATERIAL DE DIFUSIÓ

Durant la Festa de la tardor del diumenge 8 de novembre repartirem aquesta octaveta.

CARA A

PNG - 133.6 kB

CARA B
Per què li vam donar l’esquena a la Noa?

La situació actual a Gaza és intolerable; el bloqueig a què la sotmet l’Estat d’Israel fa que la població no disposi de queviures, de medicaments, d’aigua corrent, d’electricitat... És simplement un infern. La presó més gran del món.

• L’Estat d’Israel gaudeix d’una impunitat absoluta. Al món occidental no hi ha cap govern que faci alguna acció efectiva per aturar l’agressivitat i la brutalitat de l’Estat israelià contra el poble palestí. Ni tan sols cap govern no pressiona per al compliment de les resolucions de l’ONU. Es deixa sola Palestina i se signen tractats preferencials amb el govern d’Israel. El president Montilla ha parlat del “flac favor” que es fa al poble palestí amb accions de protesta com la de la Diada, però s’oblida que el seu partit ha promogut una reforma de la normativa espanyola de jurisdicció universal, reforma que fa gairebé impossible de poder jutjar els dirigents israelians per crims contra la humanitat, una de les poquíssimes escletxes jurídiques que quedaven per exigir responsabilitats legals a Israel.

• Aquesta situació ha creat la necessitat de tirar endavant un boicot internacional a l’Estat d’Israel com a única via de pressió. Els moviments socials han hagut de reaccionar i assumir el boicot, tal i com han demanat les pròpies organitzacions palestines. Mai l’hauríem impulsat si la comunitat internacional hagués protegit amb eficàcia els drets humans dels palestins. Aquest boicot s’estén a aquelles entitats i persones que representen, secunden o col·laboren amb el govern israelià. Des de la Plataforma estem disposats a explicar en què consisteix el boicot sempre que ens ho demanin.

• El posicionament polític de Noa solament pot agradar a aquells que aproven les polítiques assassines de l’Estat d’Israel, no pas als qui ens vam manifestar en contra de l’atac a Gaza. No és només una acusació nostra: en les seves pròpies paraules, i de forma continuada, Noa justifica els bombardejos a Gaza. Una persona que fa això no pot cantar el Cant del ocells, una cançó que Pau Casals va erigir en símbol de pau i llibertat i que sempre es va negar a tocar en països en guerra.

• De cap manera s’ha de llegir aquesta carta com una resposta als molts insults i distorsions de la realitat. Nosaltres no contestem insults.

Plataforma Aturem la Guerra, Barcelona, 22 de setembre de 2009

- Imatges per webs: logo per article, banner per web.
- PDF
- Imatges d’alta resolució per muntar la teva octaveta en qualsevol editor gràfic o processador de text: cara A i cara B.

Codi per enganxar a les teves plantilles d’HTML

banner simple

Boicot a Israel, boicot a Noa Sant Cugat

<img src="http://nodo50.org/casc/IMG/png_logo_noa_boicot_banner.png" title="Boicot a Israel, boicot a Noa Sant Cugat"  alt="Boicot a Israel, boicot a Noa Sant Cugat" / >

banner estàtic fixat a la part inferior dreta

<a href="http://www.nodo50.org/casc/spip.php?article644" target="_blank"><img src="http://nodo50.org/casc/IMG/png_logo_noa_boicot_banner.png"  alt="Boicot a Israel, boicot a Noa, 26 de Novembre Auditori de Sant Cugat" title="Boicot a Israel, boicot a Noa, 26 de Novembre Auditori de Sant Cugat"
style="position:fixed;bottom:0;right:0;display:block;_display:none;
text-indent:-999em;text-decoration:none;" border="0" />
</a>

banner estàtic fixat a la part inferior esquerra

<a href="http://www.nodo50.org/casc/spip.php?article644" target="_blank"><img src="http://nodo50.org/casc/IMG/png_logo_noa_boicot_banner.png"  alt="Boicot a Israel, boicot a Noa, 26 de Novembre Auditori de Sant Cugat" title="Boicot a Israel, boicot a Noa, 26 de Novembre Auditori de Sant Cugat"
style="position:fixed;bottom:0;left:0;display:block;_display:none;
text-indent:-999em;text-decoration:none;" border="0" />
</a>

Si voleu material gràfic en format vectorial (InkScape) o per a qualsevol altre cosa us podeu posar en contacte amb l’administració del web, seguint aquest enllaç

Documents adjunts

1 Missatge

  • Molt democrates sou vosaltres. Em pregunto on ereu quan els xinesos reprimien als musulmans a Xinjian, no us veia devant dels tots a cent xinesos o al Consulat Xinès protestant, que pasa que Xina és comunista i no pasa res com amb Cuba. Vaja hipocresia acumuleu, moltes felicitats.

SPIP | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0