Xarxa Feminista PV

FOTOS I VÍDEO de la Manifestació : Justícia per a Juana Rivas

Sábado 9 de septiembre de 2017

FOTOS

VÍDEO

Foto i vídeo cedides per lrmcidii i la Coordinadora Feminista de València

MANIFEST

Bona nit i gràcies a totes les persones que heu vingut i us heu sumat en participació i ajuda pel cas de Juana Rivas i els seus fills.

A continuació, ens agradaria donar unes paraules per a finalitzar la manifestació de hui, manifestació que les nostres germanes estan duent a terme en diferents ciutats de tot l’estat, una mostra de força que desitgem que no acabe ací, ja que si no es fa justícia, hi haurà moltes més.

Hui hem eixit al carrer perquè no podíem seguir més temps escudades en un silenci còmplice amb el maltractament masclista. Hui hem eixit al carrer per les injustícies d’aquest sistema patriarcal instal·lat no solament en la societat, sinó també en la justícia rància i obsoleta del nostre país. Hui hem eixit al carrer per Juana Rivas, per totes les Juana Rivas que a dia de hui són invisibles davant els ulls de la justícia i que per açò pateixen.

Volem recordar a Maria José Carrascosa, empresonada nou anys a EUA per protegir a la seua filla d’un home violent i que recentment ha pogut tornar i abraçar-la, oferint tot el seu suport i ànims a Juana.

Hui també volem recordar a totes les que no estan ja amb nosaltres. Al País Valencià Margaret, Gloria, Dolores, Irina, Josefa, Carmen i Kirsty han sigut assassinades a les mans d’homes durant enguany.

Exigim que es pose en pràctica un pacte d’Estat que ens protegisca als nostres fills i filles i a nosaltres, exigim el compliment efectiu de la protecció de les i els menors. Exigim que pare la politització i la corrupció masclista que ens ataca i destrueix. Que ja n’hi ha prou, que no és just que es margine i ignore a totes les Juana Rivas. Perquè Juana és una de les moltíssimes lluitadores que han hagut d’enfrontar-se, soles, a l’home que les va destrossar i que ara, una vegada més, vol fer-ho a través de les seues criatures.

València, 9 de setembre de 2017 Moviment Feminista de València

Des del Moviment Feminista de València hem organitzat aquest dissabte 9 de Setembre, a les 19 hores una manifestació per exigir justícia per a Juana Rivas.

Açò és una convocatòria estatal contra la justícia patriarcal i en suport a totes les Juanas, per cridar juntes que un maltractador no és un bon pare!

Ens veiem el dissabte 9 a les 19:00 hores a la plaça de l’Ajuntament.

DAVANT LES LLEIS INJUSTES INSUMISIÓ FEMINISTA

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0