Xarxa Feminista PV

EMERGÈNCIA FEMINISTA. Manifestació Nocturna

Sábado 7 de septiembre de 2019

FOTOS DE LA MANIFESTACIÓ A VALÈNCIA

Facebook:https://www.facebook.com/pages/cate...

EMERGÈNCIA FEMINISTA: MANIFESTACIÓ NOCTURNA 20S VALÈNCIA

20 de Setembre: Plaça de la Mare de Deu a les 20 h.

Convoca: Moviment Feminista de València

Com ja sabreu des de la Plataforma Feminista d’Alacant han organitzat la Nit Violeta #EmergènciaFeminista per al 20 de setembre, un acte reivindicatiu i d’acció per a exigir que pare aquesta barbàrie i solucions efectives a el masclisme i les seues conseqüències, les violències masclistes.

Totes estem molt preocupades pel nivell de violència masclista que vivim en els últims mesos, dia rere dia, assassinats, violacions, abusos, vexacions, aquest estiu ha sigut duríssim i no podem viure atemorides.

La convocatòria d’Emergència Feminista s’ha fet viral i ja té una dimensió estatal, pràcticament totes les ciutats han convocat manifestacions o concentracions, també s’estan adherint molts pobles tant del País Valencià com de la resta de territoris, fins i tot ha traspassat nostres davanteres Argentina també tindrà la seua nit violeta.

A VALÈNCIA #20SOS

20S Manifestació Nocturna, La Nit serà Violeta, eixirà de la Plaça de la Mare de Deu, a les 20.00h, finalitzarà a la Plaça de l’Ajuntament.

Totes les assistents han d’anar de negre amb alguna cosa violeta; així com, es portaran llums violetes (mòbil, fanalets, llanternes, etc.).

Ordre de la manifestació:

- Pancarta de capçalera.

- Performance.

- Bloc de dones amb mobilitat reduïda.

- Bloc de dones.

- Bloc mixt.

VÍDEO CONVOCATÒRIA https://www.facebook.com/1038641376...[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22page%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22page_upcoming_events_card%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D

PER A CONSULTES EMERGENCIA FEMINISTA correu emergenciafeminista@gmail.com

Aquests són els enllaços de xarxes de la campanya: amb cartells, imatges, vídeos, per a fer ús i compartir tot. I la informació de totes les convocatòries en tots els territoris.

RRSS

Twitter: @emergenciafem

Instagram: @emergenciafeminista

Facebook:https://www.facebook.com/pages/cate...

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0