Xarxa Feminista PV

2008-04-04 Concessió del Premi Sibil.la Mercer de l’Ajuntament de Picassent al Moviment Feminista del P.V.

Viernes 22 de febrero de 2008

L’Ajuntament de Picassent concedeix des de 1993 el premi Sibil·la Mercer.

Es tracta d’un premi que s’atorga com a reconeixement als mèrits extraordinaris que concorren en una dona, un home, una institució pública o privada, com també en qualsevol tipus d’associacions que en la seua trajectòria s’hagen distingit per la defensa de la igualtat de gènere, la lluita pels drets de la dona, el triomf en el món laboral, la cultura i, en definitiva, que hagen aconseguit treballs o projectes singulars i dignificants per al món de la dona.

Som conscients del gran nombre d’associacions que conformen el Moviment feminista del País valencià. Per eixe motiu, l’Ajuntament de Picassent ha considerat que l’Assemblea organitzadora de les III Jornades Feministes al País Valencià, per a commemorar els 30 anys de Feminisme al País valencià, seria la més indicada per a rebre aquest guardó en representació de totes aquelles associacions que d’una o altra manera han contribuït a la tasca anteriorment mencionada.

Aquesta voluntat està avalada perquè l’Assemblea aglutina a un gran nombre d’associacions que tenen una tasca viva i actual als seus respectius àmbits geogràfics.

Mitjançant aquest escrit us comuniquem que l’Ajuntament de Picassent, en Ple de 31 de gener de 2008, aprovà concedir el Premi Sibil·la Mercer de 2008 al Moviment feminista del País Valencià.

L’acte d’entrega d’aquest guardó serà el proper 4 d’abril i transcorrerà com a continuació li detallem:

- A les 19 hores, recepció per la Corporació municipal a l’Ajuntament de les representants del Moviment feminista del País valencià.

- A les 19.30 a la Sala d’actes de la Casa de la Cultura, s’iniciarà l’acte d’atorgament del Premi Sibil·la Mercer.

- A les 20.30 a la Sala d’exposicions, se procedirà a la Inauguració de l’Exposició de fotos: "Presència".

"Nota: Com veureu aquest és un premi per a totes així és que ens veiem el dia 4 en la Casa de la Cultura de Picassent."

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0