Arrel de la web > Cultura de Resistència > Bala perduda

Bala perduda

Darrer afegit : 6 de juliol de 2014.

Articles d’aquesta secció

 • Garcia-Planas, un antimilitarista emboscat

  6 de julio de 2014, por atom

  Toni Álvarez
  És un dia de juny i faig el tallat matutí mentre miro la secció d’internacional de La Vanguardia, sense esperar molt més que llocs comuns plens de mort i fotos de grans líder mundials desitjant-se la pau, com a una missa de diumenge qualsevol. Però hi ha un article a doble pàgina que em crida l’atenció pel títol i la temàtica: “Eurosatory, la feria que ofrece todo tipo de armas y complementos para soldados excepto ataudes.” Comença forta la cosa, em (...)

 • Militars a Collserola: aprendre a dir no

  4 de mayo de 2014, por atom

  Toni
  Des de fa uns anys el Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat, el CASC, porta a terme una intensa campanya per fer fora les activitats militars al parc de Collserola i les seves rodalies. Per això el passat 27 d’abril van fer una concentració a la la seu del Patronat del Parc de Collserola, a Barcelona, on una cinquantena de persones van denunciar la presència de militars fent pràctiques en entorn urbans.
  A l’octubre de l’any 2011, a una moció aprovada per tots el (...)

 • Una de portavions...

  21 de abril de 2014, por atom

  Aquest és l’article del Bala perduda del mes de maig del 2014 a la revista Catalunya de la CGT, i de la revista Paraules per la Pau de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau del mes d’abril.
  Veureu que l’article comença amb un portaavions i acaba amb un altre. No és un error tipogràfic, ni de transcripció, és l’error de funcionar a cegues, de no saber molt bé que ha de passar o venir a la nostra ciutat.
  Toni
  Que si, que no...
  Fa justament un any es va (...)

 • El militarismo español costó 721’83 € por habitante censado en 2013

  17 de marzo de 2014, por atom

  Como cada año, y con vistas a la campaña de Objeción Fiscal al Gasto Militar, ofrecemos nuestro cálculo de Gasto Militar y de Gasto Militar + Control Social en el estado español. Como siempre, se acaba gastando más de lo que se presupuesta, por lo que la cifra que divulgamos no coincide con la de los Presupuestos Generales de ese año e incluye las correcciones necesarias. Al igual que en años anteriores nos apoyamos en los excelentes cálculos de Utopía Contagiosa y del Centre JM Delàs, a (...)

 • No en el nostre nom

  8 de diciembre de 2013, por atom

  Toni Álvarez
  Ve de lluny l’idil·li que una part del nacionalisme català intenta mantenir amb el sionisme. Una postura acrítica, complaent i que es basa en l’holocaust com a justificació de tots els assassinats, ocupacions i vulneracions de les resolucions de les Nacions Unides que el govern Israelià ha fet i fa contra el poble palestí.
  Ve a col·lació aquest article arrel de la darrera incursió del president de la Generalitat a Israel i a Palestina, en aquest últim cas sense (...)

0 | 5 | 10

SPIP | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0