Arrel de la web > Agenda > Presentació de l’Associació Catalana de Jueus i Palestins – (...)

Presentació de l’Associació Catalana de Jueus i Palestins – JUNTS

dimarts 19 d’octubre a les 19:30 al Casal Popular La Guitza

dimecres 13 d’octubre de 2010, per  remenaire

Xerrada i col·loqui amb la presència de Judith Jacovkis i Àlex Hinno

Escolta-ho!

<itheora270>

Arran de la massacre contra el poble palestí de Gaza (Operació Plom Fos de finals de 2008), un grup de persones jueves i palestines que compartim una visió similar de la situació a Israel i Palestina, hem constituït l’Associació Catalana de Jueus i Palestins – JUNTS, per a treballar plegats, des de la igualtat i el respecte mutu.

JUNTS és una associació pro drets humans preocupada per la guerra i el racisme, que vol denunciar qualsevol forma d’opressió i discriminació, independentment del seu origen o de la seva forma de manifestar-se.

L’entitat és l’expressió catalana, per part d’un grup de persones jueves i palestines, de la voluntat que es faci justícia amb el poble palestí d’acord amb les resolucions aprovades per les Nacions Unides, com a base ineludible per garantir una convivència en pau i dignitat per a ambdós pobles.

L’associació condemna qualsevol manifestació de judeofòbia, islamofòbia, discriminació o racisme. En conseqüència, critica les polítiques d’ocupació i discriminació que practica l’Estat d’Israel, i denuncia l’irresponsabilitat d’aquells que etiqueten d’antisemita aquesta crítica.

Així, l’associació vol ser una eina d’oposició a l’antisemitisme i rebutja la creixent arabofòbia i islamofòbia arreu d’Europa.

Tractament mediàtic local:

PDF - 56.5 kB
Captura PDF de la notícia al portal municipal de notícies

i després de tenir més de 5 minuts a cada conferenciant, publiquen aquest tall de 14 segons. <itheora269>

La saturació de l’àudio és superior en el tall original: http://cugat.cat/sounds/101019-TAL0108.mp3

Veure en línia : Veure el web de JUNTS

Documents adjunts

SPIP | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0