Xarxa Feminista PV

VI JORNADAS OCTUBRE 2005

Lunes 3 de octubre de 2005

VI Jornades de la Marxa Mundial de les Dones 2000

2005 RAONS PER MARXAR

Hora i lloc de celebració de les Jornades:
- Dilluns, dimecres i dijous a les 19’30 h, Divendres a les 19’00 h.

- Dilluns, dimecres i divendres en el Col•legi Major Rector Peset. Forn de Sant Nicolas, 4. València. Dijous en la Casa de Cultura de Quart de Poblet. C/ Valldecabres, 19

VALÈNCIA 17-19-20-21 d’octubre 2005

2005 Raons per marxar

Des del 2000, la Marxa Mundial lluita per eradicar la violència i la pobresa que patim les dones en tot el món. Nascuda del desig de reunir-nos les dones al voltant d’un projecte comú, som una xarxa d’acció feminista formada per grups de base.

Proposem a totes les persones, moviments socials i institucions, que actuen per defensar els valors feministes, perquè són més humans i cada dia es torna més necessària la justícia, la igualtat, la llibertat, la solidaritat i la pau.

Interpel•lem a totes les instàncies de poder per a que compleixquen amb els textos en defensa dels drets de les dones, dels quals són signataris. Que es prenguen totes les mesures necessàries i s’elabore una legislació d’igualtat que assegure realment els nostres drets.

Continuem en marxa per eradicar la pobresa i les violències contra les dones, perquè la pobresa també és violència, una més de les diverses estratègies violentes que utilitzen el patriarcats per subordinar-nos.

Per reflexionar al voltant d’aquestos i altres temes, us proposem les VI Jornades de la Marxa Mundial de les Dones.

2005 RAONS PER MARXAR

Programa

Dilluns 17 Polítiques Públiques d’Igualtat. Conxa Gisbert Jordà. Assessora de Secretaria General de Polítiques d’Igualtat. 19’30 h. Col.legi Major Rector Peset. Forn de Sant Nicolas, 4. València.

Dimecres 19 Judith Butler, diversitat sexual i teoria queer. Elvira Burgos. Professora de Filosofia. Universitat de Saragossa. 19’30 h. Col.legi Major Rector Peset. Forn de Sant Nicolas, 4. València.

Dijous 20 Presentació de la Plataforma Feminista. 19’30 h. Casa de Cultura de Quart de Poblet. C/ Valldecabres, 19

Divendres 21 La representació de la violència/la violència de la representació. Mitjans de comunicació, cine i publicitat. Maria Ruido. Artista i professora d’imatge. Universitat de Barcelona. 19’00 h. Col.legi Major Rector Peset. Forn de Sant Nicolas, 4. València.

COL•LABORACIONS: Universitat de València, Institut Universitari d’Estudis de la Dona, Col•legi Major Rector Peset, Ajuntament de Quart de Poblet

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0