Xarxa Feminista PV

25 de Juny: Performance contre les violències masclistes

Sábado 20 de junio de 2015

FOTOS I VÍDEO

Lloc: Plaça dels Pinazos, al costat de la parada del metro de Colón, València

Hora: 20 h.

La Coordinadora Feminista de València, dins dels actes de la Campanya anual contra la violència masclista, convoca una performance per al pròxim dia 25 de juny a la Plaça dels Pinazo a València.

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Però són dones assassinades les que entren en les estadístiques. Altres quedaren amb greus discapacitats fruit de les brutals agressions que han patit.

Aquesta violència compta amb 815 dones assessinades, entre 2.004 i 2015, 20 a l’any 2015. Parlem de 815 femicidis des de l,entrada en vigor de la Llei Integral contra la Violència de Gènere a l’Estat Espanyol. Aquesta greu violació dels Drets Humans és intolerable en qualsevol societat.

Al Pais València el passat 2 de juny, a instancies de la Plataforma feminista d’Alacant i la Coordinadora Feminista de València, els partits politics van signar un declaració on és comprometien a dur a terme les accions precises que garanteixin la prevenció i erradicació de la violència masclista, així com l’assistència i reparació de totes les dones en situació de maltractament en tots el àmbits territorials on tenen participació al gobern.

La Coordinadora Feminista de València convoquem i animem a participar en aquesta performance a la ciutadania valenciana, dins de la campanya que culminara a una gran manifestació contra les violències masclistes a Madrid el 7 de Novembre.

https://www.facebook.com/pages/Coor...

https://twitter.com/CFeministaVlc

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0