Xarxa Feminista PV
Portada del sitio > ACCIONES (8M-25N) > EXPOSICIÓ COLECTIVA CONTRA LA VIOLÈNCIA CAP A LES DONES

EXPOSICIÓ COLECTIVA CONTRA LA VIOLÈNCIA CAP A LES DONES

Sábado 12 de marzo de 2016

"Sabates Roges En marxa” és unainstal·lació col·lectiva d’Art Públic rèplica de l’artista Elina Chauvet queestarà exposada a manera de Falla alternativa durant tot el cap de setmana del’11 al 13 de Març en l’encreuament del carrer Conca amb Miguel David en elBarri de Sant Jerónimo, Manises.

En aquests dies de festes i celebració valencianavolem fer una trucada en despertar de la consciència i la solidaritat dels iles veïns davant una situació de violència cap a les dones del món. Volemassenyalar amb un punt roig la preocupació per la mort de dones, xiquetes ijoves que segueixen sent assassinades davant la mirada indiferent de lesautoritats.

Diem Ni una més! Açò és una qüestió d’estat!

La instal·lació artística es duu a terme entorn de la commemoració del Dia de la Dona dins d’un ambient obert, flexible, raonat iconsensuat en el qual es pretén mostrar valors essencials per a la convivènciapacífica de les diferents persones integrants en el Barri així com els drets illibertats, la tolerància, la solidaritat, la igualtat d’oportunitats, laprevenció de la violència de gènere, la igualtat entre sexes, el respecte atotes les cultures, credos, ètnies als i les menors que allí viuen

S’han arreplegat sabates en l’Institut de Secundària Riu Turia, en l’AMPA del Col·legi PúblicJoan Fuster i en l’Escola Infantil Príncep Valent, així com en la pròpia *LudotecaMunicipal del Barri Sant Jérònim durant els mesos de Gener i Febrer.

Hem fet un parell de tallers familiars de “pintadade sabates” en dissabte i unes jornades de 6 hores sobre Relacions Saludablesper a joves, amor i afectivitat. Durant aquests mesos també hem participat enla dansa One Billion Rising que esrealitza el 14 de febrer en multitud de països alçant la nostra veu contra laViolència i hem assistit a concentracions com la de la Xarxa Feminista al País Valenciàque cada primer dimecres de mes mostra el seu rebuig davant aquesta xacra de laviolència masclista així com la manifestació del Dia de la Dona dimarts passat. Dins de les activitats pròpies diàries de la ludoteca,el grup de Primària ha confeccionat el Llibre de les Dones Oblidades de laHistòria a través d’imatges i cartells creats per ells mateixos que estaràtambé exposat aquest cap de setmana.

Demà dissabte 12 març vosinvitem a la inauguració d´ aquest treball a les 12:00 am realitzat com a homenatge a les víctimes de la Violència de gènere en el nostre país però tambécom una trucada a l’acció de joves i xiquets/as sobre la desigualtat i sobreels seus drets.

Maria Escalona

Responsable de la Ludoteca i grup juvenil

JPEG - 66.6 KB
Jornades
JPEG - 65 KB
Falla
PDF - 253.8 KB
Zapatos Rojos

Comentar esta breve

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0