Xarxa Feminista PV

Tertulis literaria Casa de la Dona

Domingo 4 de marzo de 2018

Ens trobarem el proper dimarts 10 d’abril, a les 19h a la Casa de la Dona amb el llibre "Mirall Trencat", de Mercè Rodoreda.

L’obra narra l’història a partir de les dures conseqüències d’una primera passió juvenil d’una dona i la mobilitat dins de les diferents classes socials. Així mateix, el relat mostra, de manera indirecta, l’evolució de les classes altes catalanes, des de finals del segle XIX fins a una llarga i fosca posguerra de la meitat del segle XX, reflectint a través de premonicions i records, conceptes que preocupen als personatges: la mort, el pes de la nostàlgia, els secrets... Durant tres generacions s’evocaran fragments de vida, els quals estaran carregats de multitud de detalls simbòlics que s’aniran recuperant al llarg de la novel·la. A partir d’unes percepcions, sobretot femenines, l’autora donarà sortida als sentiments predominants de l’obra: la tristesa i la por.

Si vols una vesprada de conversa entre companyes comentant aquesta magnifica lectura, no ho dubtes i vine. Us hi esperem!

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0