Xarxa Feminista PV

Projecció de la pel·lícula La Ciutat del Silenci. La pel·lícula es basa en esdeveniments reals: les desaparicions i morts de centenars de dones en la localitat mexicana de Ciutat Juárez, fronterera amb els Estats Units.

Jueves 18 de noviembre de 2021

Dia: dimarts 23 de novembre de 2021

Hora: 18.30 h

Lloc: Sala Goerlich de el Centre del Carme de Cultura Contemporània (Carrer del Museu, 2)

Com cada any, Amnistia Internacional es suma als actes celebrats entorn a el 25N: Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

Entre altres actes, el pròxim dimarts 23 de novembre a les 18.30 h, el grup local de Treball per Dones i LGTBI d’Amnistia Internacional València es mobilitzarà amb la projecció de la pel·lícula La Ciutat del Silenci. La pel·lícula es basa en esdeveniments reals: les desaparicions i morts de centenars de dones en la localitat mexicana de Ciutat Juárez, fronterera amb els Estats Units.

La pel·lícula es projectarà a la Sala Goerlich del Centre del Carmen de Cultura Contemporània i, al final, hi haurà un col·loqui amb les activistes.

"La Ciutat del Silenci"

115 minuts. els Estats Units. Gregory Nava. Castellà. NR menors de 16 anys.

Sinopsi: Lauren Adrian (Jennifer López) és una ambiciosa periodista de Chicago que aspira a ser corresponsal a el estranger. El seu cap l’envia a Ciutat Juárez (Mèxic) per a investigar la desaparició i assassinat de centenars de joves obreres de les ’maquiles’, fàbriques mexicanes situades a la frontera, en les quals es munten components electrònics per als Estats Units. El que Lauren esbrina va molt més allà de l’imaginable.

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0