Xarxa Feminista PV

Manifestació de l’Orgull LGTB

Domingo 10 de junio de 2018

Date- 16/06/2018 a les 19’30 h.

La manifestació de l’Orgull LGTBI eixirà a les 19.30 hores des de la Porta de la Mar, prendrà el carrer Colom, seguirà pel carrer Xàtiva i conclourà a la plaça de l’Ajuntament.

Encara que s’han donat passos en la direcció correcta, Lambda exigeix a les institucions valencianes la implementació de la Llei Integral Trans aprovada per les Corts en 2017 i l’aprovació per part del Govern Central d’una Llei Estatal contra l’LGTBIfòbia. Així mateix esperem que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) procedisca a despatologitzar definitivament les identitats trans el dia 1 de juny.


MANIFESTACIÓ de l’ORGULL, que tindrà lloc el dissabte 16 de juny, a les 19:30 hores.

Convocatòria de les companyes de València Crida: "el pròxim 16 de juny es celebra a la ciutat de València el Dia de l’Orgull de ser Lesbianes, Gais, Transexuals, Bisexuals, Intersexuals (LGTBI+) i diverses en general. Des de València Crida, com a col·lectiu transformador, autogestionat i de base, creiem que aquest és un dia molt important per a la mobilització.

Amb altres companyes i col·lectius em organitzat un Orgull Crític Combatiu i Anticapitalista, que farem visible a la MANIFESTACIÓ del dia 16 de juny a València que eixirà a les 19:30h al Parterre. Des del barri de Benimaclet eixirà una columna a les 18:15h".

PDF - 1.5 MB
FULLET

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0