COMITÉ LOCAL DE VALÈNCIA

València, 11 de desembre de 2002

        Benvolguts companys i companyes:
        Com sabeu, a pesar de la tornada dels inspectors a Iraq, el govern Bush continua preparant i amenaçant amb la guerra. Per això, la Plataforma Contra la Guerra de València, de la qual el PCPV forma part, va a continuar amb la campanya per a "Aturar la guerra abans que comence". Dins d'aquesta campanya s'inclouen activitats de repartiment de propaganda durant la setmana de Nadal, de manera que cada organització es compromet un dia.
        Doncs bé, al PCPV ens correspon repartir propaganda de la Plataforma Contra la Guerra el divendres 27 de desembre de 7 a 10 de la vesprada en la Plaça Doctor Pinazo, a la porta del Metro Colón (davant del Corte Inglés). Es convoca per tant a tothom que puga a acudir a les 7 de la vesprada a l'esmentat lloc.
        Aprofitem també per a informar-vos/recordar-vos que el proper diumenge 15 de desembre està convocada per Salvem el Botànic una cadena humana amb el nom de "ABRAÇADA PER UN ESPAI LLIURE" i el lema de "Jesuïtes no és lloc per a cap hotel". La cita és a les 12 de migdia al creuament dels carrers Quart i Beat Gaspar Bono (lateral del Jardí Botànic). Allí ens veurem.
        Salutacions comunistes
--
Rafael Pla López, coordinador del Comité Local de València del PCPV
Paco Sorní, secretari d'organització
mailto:pcpv@alteritat.net
http://www.nodo50.org/pcpv/valencia