Mujeres en Red
twitter
twitter


Associació de Dones Periodistes de Catalunya. Premis de Comunicació no sexista 2015

Barcelona, 13 de novembre de 2015

Visitas: 646    {id_article}  

El divendres 13 de novembre tindrà lloc el lliurament dels Premis de Comunicació no Sexista 2015 en el marc de la commemoració dels 23 anys de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya. L’acte se celebrarà a l’Auditori del CaixaForum (Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, 6 – Barcelona) a partir de les 7 de la tarda.

A més, enguany, durant l’acte també es lliurarà el PREMI MARGARITA RIVIÈRE AL RIGOR PERIODÍSTIC AMB VISIÓ DE GÈNERE, que en la seva primera edició ha estat atorgat a la periodista MILAGROS PÉREZ OLIVA. Aquest premi es lliura en memòria de la periodista barcelonina Margarita Rivière Martí (Barcelona, 1944-2015)


Les categories són les següents:

- Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2015 per una iniciativa digital pionera de comunicació feminista.

- Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2015 per una iniciativa en comunicació no sexista en un diari digital generalista

- Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2015 per la qualitat en la investigació i la formació en llenguatge i comunicació amb perspectiva de gènere.

- Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2015 per la promoció de l’esport femení en columnes d’opinió.

- Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2015 per crear opinió en perspectiva de gènere en premsa escrita generalista i temàtica.

- Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2015 per un periodisme rigorós i de qualitat, pels reportatges publicats en un mitjà generalista en paper sobre temes socials, amb inclusió d’homes i dones.

- Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2015 per un periodisme rigorós i de qualitat, fent visibles les dones i les seves actuacions en una programa de ràdio generalista.

- Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2015 per un periodisme rigorós i de qualitat, fent visibles les dones i les seves actuacions en un programa de televisió generalista d’una cadena pública.

- Premi Trajectòria 2015

- Tocs d’atenció a periodistes o empreses perquè millorin la comunicació amb respecte i sense discriminació vers les dones - See more at: http://www.donesdigital.cat/noticia...


http://www.donesdigital.cat


2015-11


Otros textos

Quizás también te interese

1997 - 2024 Mujeres en Red. El periódico feminista