dimarts, 16 d'abril de 2024 
Menú principal
Notícies

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
General
Así asesinaron a Telemadrid Esperanza Aguirre y el PP PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 9 de gener de 2013 13:26

Hoy espero un burofax, un mail, una llamada. Me van a despedir.

Llegiu-ne més...
 
[México] EL EZLN ANUNCIA SUS PASOS SIGUIENTES. Comunicado del 30 de diciembre del 2012 PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 31 de desembre de 2012 16:05

Comunicado del comité clandestino revolucionario indígena-comandancia general del ejército zapatista de liberación nacional.

Llegiu-ne més...
 
[México] Libertad bajo fianza para lxs presxs de la toma de poder del criminal Peña Nieto PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 28 de desembre de 2012 21:37

Las demandas de los movimientos sociales siguen siendo las mismas: libertad total e inmediata, la derogación del Art. 362, castigo a los responsables, la reparación del daño.

Llegiu-ne més...
 
"No lloren por mi, organícense". Joe Hill, el anarcosindicalista condenado a muerte. PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 26 de desembre de 2012 22:51

Breve apunte sobre la vida y lucha de Joe Hill, anarcosindicalista y compositor de canciones revolucionarias que fuera asesinado por el capitalismo yanqui en 1915.

Darrera actualització de dimecres, 26 de desembre de 2012 23:04
Llegiu-ne més...
 
[México] Breve Crónica de la llegada de los Zapatistas a San Cristóbal de las Casas PDF Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 22 de desembre de 2012 14:31

ESTO ES EL ZAPATISMO: LA LUCHA MÁS REPRESENTATIVA DE L@S QUE NOS RECLAMAM@S DE ABAJO.

http://vimeo.com/56140160

Llegiu-ne més...
 
[México] Comunicado del Comité Clandestino Revolucionario Indígena del EZLN PDF Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 22 de desembre de 2012 14:27

Llegiu-ne més...
 
[México] “¿Escucharon? Es el sonido de su mundo derrumbándose” PDF Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 22 de desembre de 2012 14:19

En una acción masiva, disciplinada y simultánea, no vista desde los días del alzamiento insurgente de 1994, decenas de miles de zapatistas ocuparon pacíficamente y en estruendoso silencio cinco ciudades chiapanecas. Horas más tarde, dieron a conocer un breve comunicado.

Llegiu-ne més...
 
[México] De la revuelta callejera a la "teoría de la conspiración" PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 21 de desembre de 2012 18:42

Para salvarse de cualquier acoso del Estado, la dirigencia de estudiantes adinerados del #ys132 se dio el gusto de señalar a los “violentos”, “anarquistas”, “conspiradores”...

“Los poderosos persisten en hacernos pensar que entre una lucha y otra no hay horizonte común, que entre un país y otro no hay explotadores en común y que sólo la vía pacífica es la forma de expresar el descontento "democráticamente" (disociando de esta forma violencia y no-violencia, partes integrales de toda lucha). La estrategia del poder es la de hacernos asumir este discurso y llevarlo a la práctica en nuestras propias movilizaciones, separándonos nosotros mismos de la lucha de nuestros hermanos de clase. La estrategia del poder radica en negar lo máximo de su realidad total, social y mundial y por ende su negación histórica: La vieja «lucha de clases».”(1)

Llegiu-ne més...
 
A Rodri lo vuelven a castigar. PDF Imprimeix Correu electrònic
diumenge, 3 de juny de 2012 19:25

No son buenas noticias las que nos llegan desde Barcelona sobre el caso de Rodrigo Lanza (4F). Una vez más damos voz en AraInfo a Mariana, la madre de Rodri. Mariana con la voz rota nos escribe esta dura carta, una carta donde las luces del pasado vuelven a iluminar con demasiada fuerza, la pesadilla vuelve a nuestras cabezas… A Rodri lo vuelven a castigar.

Pero esta vez Rodri ha dicho basta, y ha decidio no volver a jugar a la mentira de la rehabilitación, ha tomado su decisión y nosotros y nosotras no sólo la aceptamos sino que la apoyamos. Rodrigo posiblemente cumpla entera su condena, pero lo hará como ha sido siempre, una persona integra y coherente, una persona de la que todas y todos hemos aprendido algo: “La lucha por la verdad, es la lucha por la libertad”.

Ahora Rodrigo necesita más que nunca nuestro apoyo y cariño. Escribámosle todas y todos. Su nueva dirección es esta:

Rodrigo Lanza Huidobro

C.P. Cuatre Camins (MR2)

Apt. Correos 335

08400 Granollers - Barcelona

Darrera actualització de dijous, 20 de setembre de 2012 13:44
Llegiu-ne més...
 
Una jutgessa acata les directrius de Felip Puig i empresona la secretària d'organització de CGT PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 25 d'abril de 2012 19:21

DRETSLLIBERTATSSOCIALS

JESÚS RODRÍGUEZ | 25/04/2012 extraido del directa

Laura Gómez ha estat cap visible de CGT en diverses ocasions

La jutgessa d'instrucció 23 de Barcelona, Rosa Maria Agulló Berenguer, ha dictat una ordre de presó preventiva sense fiança contra Laura Gómez, de 46 anys, actual Secretària d'Organització de la CGT a Barcelona. La decisió de la magistrada ha estat precedida per una petició del fiscal de torn, qui havia rebut ordres prèvies de la Fiscal General de Catalunya, Teresa Compte. S'ha repetit el modus operandi del passat dissabte –quan la fiscalia va demanar presó per altres tres manifestants– però, en aquest cas, la jutgessa de guàrdia s'ha alineat amb les directrius que Felip Puig va dictar ara fa tres setmanes durant una compareixença de premsa. Agulló Berenguer ha considerat creïble el risc de fuga i la possibilitat de reincidència, malgrat que la sindicalista té feina fixa, resideix de manera estable a Barcelona i només va participar d'una performance simbòlica amb la crema de quatre cartrons i papers a la porta de la Borsa de Barcelona durant la vaga general. Aquesta magistrada va signar una sentència força polèmica anys enrere, en relació a la mort d'un jove per una negligència mèdica arrel d'unes radiacions suministrades a la clínica Dexeus. La mare del jove mort, Isabel Ferragut, va redactar aquest text en relació als fets.

Darrera actualització de divendres, 27 d'abril de 2012 23:22
Llegiu-ne més...
 
3 interns del CIE de Zona Franca en vaga de fam denuncien tortures i represàlies per demanar assistència sanitària PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 25 d'abril de 2012 18:43

 

Barcelona, ​​25 d'abril de 2012, - La vaga de fam del David Bakradze i els seus dos companys va començar després que aquest patís una situació de maltractament com a represàlia per sol·licitar assistència mèdica per a un company, tal i com es descriu en la denúncia presentada per l'advocat del David. Segons aquesta, David es va oferir com a traductor i va sol·licitar que portessin a un altre intern a l'hospital el dissabte 14 a la tarda, moment en què no hi havia assistència mèdica ni traductor al CIE . Després d'insistir, els agents van accedir a la petició, però un policia es va dirigir al David amençant-lo per haver defensat els drets del seu company i com a represàlia el va tirar al terra i el va arrossegar fins a una cel·la d'aïllament -sense càmeres- on el va agredir a la cara molt violentament.Al mateix temps que ens arriba aquesta notícia i tenim l'oportunitat de visitar David Bakradze perquè ens expliqui els fets, ens arriba a través de la premsa una altra denúncia de maltractaments al CIE formulada per Sergei Breev. Sergei denúncia que el passat diumenge 22 d'abril va patir una pallissa per part dels agents que custodien el centre que l'ha deixat amb un traumatisme toràcic, una costella trencada i diverses fissures.

Darrera actualització de divendres, 27 d'abril de 2012 23:23
Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Següent > Final >>

Pàgina 19 de 21
Calendari
<<  Maig 2020  >>
 dl  dt  dc  dj  dv  ds  dg 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

© 2024 CNT-AIT Catalunya
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.