divendres, 19 d'abril de 2024 
Menú principal
Notícies

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
General
1 maig cnt catalunya PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 21 d'abril de 2017 08:53

1º DE MAYO 2017

11’30 horas: TROBADA ANARCOSINDICALISTA I LLIBERTÀRIA (MACBA – Plaça dels Àngels)

Intervenciones: CNT – Assamblea del Raval – Proyecto Esperanza (Ruymán-FACG) – AZADI Plataforma de Solidaridad con el Pueblo Kurdo - Adherentes a la Sexta de Barcelona – Comité Solidaridad con Leonard Peltier - Te Kedas Donde Kieras – Campanya Colze a Colze – Solidaritat Rebel – Papeles sin Contrato – Sindihogar,…

Poesía: Biolentos

Cantautoras/es: Petaluda en Elm Street, Niko Nakuta, Juanito Pikete

Espacio infantil

Tenderetes

14’00 horas: Comida vegana y mixta (precios populares)

18’00 horas: Iremos a la MANIFESTACIÓN LIBERTARIA (Rambla del Raval – C/ Hospital)

 

1r de Maig

Contra la por i l’explotació: suport mútu i autogestió


En els dos últims segles, i degut al desenvolupament  industrial, la població fou abandonada al camp, van créixer les ciutats i es produir un gran augment de la classe treballadora lligada a les fàbriques i a la industria. La lluita de classes, la implantació dels sindicats, l’avarícia dels patrons i la podridura de la classe política provocà milers de conflictes laborals. Ni els pitjors dictadors, ni els més consumats militars feixistes, ni l’església carca i retrògrada van poder amb un poble brau que sempre plantà cara a tot intent d’esclavisme i aniquilació. Fins i tot en temps molt durs, com els anys del pistolerisme, la classe obrera va fer front a la avarícia empresarial i a la repressió estatal. Es necessària aquesta  breu introducció per explicar els moments actuals.

Darrera actualització de divendres, 21 d'abril de 2017 09:14
Llegiu-ne més...
 
1 maig mani llibertaria PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 20 d'abril de 2017 21:33

 

CONTRA EL SISTEMA, CONTRA LA SUBMISSIÓ,

PER LA LLIBERTAT

Tornem a sortir al carrer per seguir lluitant i per recordar el sentit revolucionari i de transformació social d'una jornada històrica que no ha perdut el valor referent i de fraternitat entre les explotades de tot el món. Sortim per afirmar en veu alta que la nostra lluita és contra el seu sistema, que l’alternativa a l’autoritat de l’estat i el capital és la nostra autonomia, que el patriarcat imperant el combatem amb la igualtat entre les persones, que contra l’explotació capitalista tenim l’eina de l’autogestió, que davant la falsa paritat d’opurtunitats i la competició aportem l’antídot de la cooperació i el suport mutu, que per a invalidar la democràcia parlamentària i representativa tenim les assemblees, que la negació de la propietat privada i estatal és la col·lectivització.

Darrera actualització de dijous, 20 d'abril de 2017 21:38
Llegiu-ne més...
 
dia del llibre vilanova PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 17 d'abril de 2017 17:59

Si quieres conocer mediante libros, folletos la An-arquía, el An-arcosindicalismo,

te esperamos este 23 de Abril, día del Libro, en la Rambla de Vilanova i la Geltrú, de 9h. a 20h.

Salud y Cultura.

 
joan puig elias PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 11 d'abril de 2017 11:33

 

 

 

 

 

 

Estudio imprescindible sobre la pedagogía libertaria en Cataluña. Presentará la propia autora.
Jueves 20 de abril del 2017 en c/ Joaquín Costa, 34 (Barcelona). Organiza Fundació d'Estudis Llibertaris i Anarcosindicalistes (FELLA)

 
sobre l'ambigüitat i el reformisme PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 3 d'abril de 2017 19:31

 

Descàrrega:

https://drive.google.com/…/0B5dtC8uw-NDqVFhZelBIR2RNb…/view…

Una consigna és “una formula breu que s’utilitza com a expressió d’una idea política” , és a dir, és sempre una reducció de la complexitat d’un conjunt d’idees que expressen una determinada concepció de com hem de relacionar-nos amb els demés (la política, en el seu sentit més genèric, al fi i al cap tracta d’això) amb fins exclusivament propagandístics. Aquesta “reducció de la complexitat” es fa, en determinades circumstàncies, necessària doncs a fi de fer una crida a la mobilització, en un moment donat, no podem difondre textos massa farragosos sinó idees senzilles que puguin ser ràpidament difoses.

Darrera actualització de dilluns, 3 d'abril de 2017 19:37
Llegiu-ne més...
 
cartell por el anarcosindicalismo PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 30 de març de 2017 20:25

Darrera actualització de dijous, 30 de març de 2017 20:33
 
cartell cnt vilanova 8 de març del 2017 PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 2 de març de 2017 22:19

cartel 8 de març

 
Presentació llibre PDF Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 11 de febrer de 2017 17:39

PRESENTACION LIBRO
"LAS OFICINAS JURIDICAS DE CATALUNYA" Justicia durante la guerra (agosto-noviembre de 1936)

 

En los locales de la FELLA, en c/ Joaquín Costa, 34 en Barcelona, dió lugar la presentación prevista del libro "LAS OFICINAS JURIDICAS DE CATALUNYA" Justicia durante la guerra (agosto-noviembre de 1936). El espacio se llenó totalmente y durante el transcurso iban llegando personas.


Presentó el Acto el compañero Carles Sanz haciendo a la vez un esbozo del contenido del libro; Roger del Grillo Libertario explicó el interés que mostró la Editorial para editar el libro; Mateo Seguí dió a conocer el enorme trabajo y dificultades que durante cinco años había empleado el autor en confeccionar el libro, "hay que leerlo sentado, tranquilo, por la mañana y con una copa de vino"; Pepelú indica que se ha remitido a la documentación jurídica de aquellos meses y que nada está inventado. Habló sobre el Derecho; sobre como pueden entender los anarquistas la forma de ejercer la justicia horizontalmente al contrario de la que se ejerce piramidal de arriba hacia abajo; del significado de las resoluciones frente a las sentencias, que es lo que intentaban resolver las Oficinas Jurídicas, éstas se dedicaban a conflictos civiles, de comercio, de divorcio, etc. de lo que se trataba siempre era en llegar a acuerdos entre las partes, y no prescribían las deudas por ejemplo. Habló sobre la propiedad privada, la que se cree cualquier persona normal cuando tiene una vivienda por ejemplo, que en realidad es falso, pues por cualquier concepto se la puede expropiar el Estado; sobre la guerra civil que la consideraba más bien internacional, por la gran cantidad de soldados, material bélico que emplearon los países de Alemania, Italia, Portugal, Rusia, etc.

 

En el Acto de presentación al hablarse de varias temáticas importantes dio lugar a un coloquio en el que diversas personas hicieron las preguntas pertinentes para que se les aclarara conceptos, finalizando con animosidad y con el anuncio de que Pepelú está preparando ya su segundo libro continuación del presentado.

 


 
SOLIDARIDAD OBRERA PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 7 de febrer de 2017 15:29

soli 366

Para descargar

https://drive.google.com/file/d/0B5dtC8uw-NDqY0NqZ1BiYU5OeW8/view

Darrera actualització de dimarts, 7 de febrer de 2017 15:51
 
Lectura Anarquista PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 6 de febrer de 2017 22:43

 

cartel lectura anarquista

 

Sigui la divulgació del nostre Ideal Anarquista en vers del mitjà escrit; ja sigui en llibre, en follet, en periòdic, en pamflet, etc., etc., distribuït en major o menor mida a lo llarg i ample del nostre Planeta Terra.

Nosaltres deixidi’m contribuir d’una manera especial a aquesta divulgació en vers de la Lectura Anarquista, conformant un Taller per a la mateixa i convidant a tota persona que desitgi conèixer l’Anarquisme des de la base per anar profunditzant amb el debat fins les seves aplicacions, que hi van ser-hi, deixant de ser Utopia per fer-se realitat.

Llegiu-ne més...
 
presentacion pepe lu PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 6 de febrer de 2017 22:43

 

pepe lu

Presentación del libro Las Oficinas Jurídicas de Catalunya. Justicia durante la guerra (agosto-noviembre de 1936), que tendrá lugar la Fundació d'Estudis Llibertaris i Anarcosindicalistas, de la CNT Catalunya, escrito por José Luis Villar-Ferrero (Pepelú).

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Següent > Final >>

Pàgina 16 de 21
Calendari
<<  Novembre 2020  >>
 dl  dt  dc  dj  dv  ds  dg 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

© 2024 CNT-AIT Catalunya
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.