dimecres, 29 de maig de 2024 
Menú principal
Notícies

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
MANIFESTACIÓ PER LA DEROGACIÓ DE LA LLEI D'ESTRANGERIA PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 23 de maig de 2018 15:28

 

 

CARTEL EL RACISME ENS TANCA

 

La Tancada per drets, la Tancada contra el Racisme i pels Drets de les persones migrades i refugiades, estem a l'edifici de l'antiga escola Massana, al cor del Raval, des del dia 21 d'abril.

 

 


Durant aquest temps hem portat a terme diverses accions, cerca-viles, trobades, xerrades, hem fet difusió i hem exigit reunions amb diferents actors polítics i institucions. La Tancada està aplegant a persones de diferents àmbits i generant sinergies i connexions al voltant de la lluita contra el racisme a Barcelona, i més enllà. Perquè el racisme ens mata, i diem PROU.

Us convidem a totes a sumar-vos a la gran MANIFESTACIÓ unitària al centre de Barcelona per fer una demostració de força i suport a aquesta lluita que té per objectiu derogar la Llei d'Estrangeria i 11 punts més que detallem al nostre manifest: https://racismenstanca.wordpress.com/manifest/

#ElRacismeMata!

PER LA DEROGACIÓ DE LA LLEI D'ESTRANGERIA!

SURT AL CARRER I DÓNA SUPORT A LA #TancadaMigrant

@racismenstanca

@tancadaperdrets

QUAN?

Aquest Diumenge, 27 de maig, a les 12 h, a plaça Catalunya

------------------------------------------------------------------------------------------------------

La Tancada per drets, el encierro contra el Racismo y por los derechos de las personas migrantes y refugiadas, llevamos desde el dia 21 de abril en el edificio de la antigua escuela Massana, en el corazón del Raval.

Durante este tiempo, hemos llevado a cabo diferentes acciones, pasa calles, encuentros, charlas, hemos hecho difusión y hemos exigido reuniones con diferentes actores políticos e instituciones. La Tancada está siendo lugar de encuentro entre personas de diferentes ámbitos, y está generando sinergias y conexiones en la lucha contra el racismo en Barcelona, y más allá. Porque el racismo nos mata, y decimos BASTA!

Os invitamos a todas a sumaros a la gran MANIFESTACIÓN unitaria, en el centro de Barcelona, para dar una demostración de fuerza y apoyo a esta lucha que tiene por objetivo derogar la Ley de Extranjería y los 11 puntos más que detallamos en nuestro manifiesto: https://racismenstanca.wordpress.com/manifiesto/

CUÁNDO?

Este Domingo, 27 de mayo, a las 12 h en Plaza Cataluña

#ElRacismeMata!

Por la derogación de la Ley de Extranjería!

Sal a la calle y apoya la #TancadaMigrant

@racismenstanca

@tancadaperdrets

 

 

Darrera actualització de dimecres, 23 de maig de 2018 15:52
 
Calendari
<<  Maig 2024  >>
 dl  dt  dc  dj  dv  ds  dg 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

© 2024 CNT-AIT Catalunya
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.