Xarxa Feminista PV

Tertúlia Literaria Casa de la Dona

Sábado 23 de enero de 2021

Anem amb la segona TERTÚLIA LITERÀRIA DEL CURS, que serà de nou virtual degut a les circumstàncies actuals. Ens trobem dimecres 27 de gener a les 19h per compartir sobre el llibre "La pared" de l’autora Marlen Haushofer.

"Una novel·la de caràcter distòpic que s’ha convertit en l’obra de culte del feminisme i l’ecologia. Després de visitar uns amics en la seua casa dels Alps i després d’una catàstrofe inexplicable, una dona queda aïllada de la resta del món per una paret invisible. Sense més presència humana –només en companyia d’un gos, una vaca i una gata– la seua vida es redueix a la lluita per sobreviure. Tanmateix, la soledat farà que desenvolupe una relació íntima i simbiòtica amb la natura, a més de preguntar-se sobre la seua raó de ser al món."

En paraules de la nostra companya Heide, "Hubo una época en mi trayectoria librera en que pocas lectoras se libraban de que tratara de endilgarles El muro. Y más de una y más de tres, me consta, volvieron para agradecerme la recomendación de esta claustrofóbica y subyugante distopía de la austriaca Marlen Haushofer."

La tertúlia serà a través de la plataforma JitsiMeet, que com sabeu és una plataforma de videoconferències sense limitacions de temps ni aforament, així com amb una bona encriptació i protecció de dades personals.

Com accedir?

MOLT FÀCIL! Vos podeu connectar des de qualsevol dispositiu (ordinador, portàtil, mòbil, tablet...):.Només heu de seguir els següents pasos:

1. Copiar l’enllaç en el vostre buscador: https://meet.jit.si/TERT%C3%9ALIALI...

2. Posar el vostre nom

3. Donar permís a càmera i micròfon

4. Prémer el botó "Join meet" o "Acceder reunión"

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0