Xarxa Feminista PV

Taula Redona de Presentació de l’Estudi "Drets Econòmics, Socials i Culturals de les Dones del Mitjà Rural. La Realitat amagada." . Ca Revolta

Martes 12 de septiembre de 2017

15 DIVENDRES 19.00- TAULA REDONA-PRESENTACIÓ

Vols saber quin és el vertader paper de les dones en la cadena agroalimentària en l’estat espanyol? Vols saber quines són les conseqüències d’aquest paper sobre les seues condicions de vida i treball? T’interessa reflexionar sobre la forma en què s’interrelacionen els seus drets laborals, socials i culturals?

Les dones en el mitjà rural espanyol, a més de tenir altres rols, treballem també per a produir aliments de qualitat i cuidem de la terra i del territori.

Intervindran María Inmaculada Idáñez Vargas, Presidenta de la Confederació de Dones del Món Rural (CERES), Carmen González Sánchez, Secretària d’Organització de la Coordinadora d’Organitzacions d’Agricultors i Ramaders de la Comunitat Valencià (COAG CV) i Paloma Jimena Medina, consultora experta que ha realitzat l’estudi. La taula serà moderada per Eneko Gerrikabeitia Zenarruzabeitia, president de la Fundació Mundubat, entitat que promou i organitza l’esdeveniment.

Organitza:

CERES, Confederación de mujeres del mundo rural.

Mundubat

COAGCV

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0