Xarxa Feminista PV

La Mar Salada 2007

Domingo 4 de marzo de 2007

PDF - 2.9 MB

VALORACIÓ DE LA SETMANA DE LA DONA

Els dies 6, 7 i 8 de Març, el “Grup de Dones Malva-rosa” hem realitzat la ja tradicional “Setmana de la dona”. El que hem fet aquests dies és el resultat d’una part del treball que hem anat fent al llarg del present curs.

El primer dia hem fet una representació de quadres escènics que hem preparat al taller de teatre. A continuació vàrem donar els premis que va seleccionar el jurat al Concurs literari sobre el tema d’enguany. “Què tenen els programes del cor i la premsa rosa que enganxen a tantes dones?”. A la fí de l’acte les dones premiades amb els tres primers premis vàren llegir els seus textos. Cal dir que vàren participar moltes dones i va estar molt divertir i interessant.

Al dia següent la professora de l’Escola de Magisteri “Asusiàs March” Teresa Hermoso va fer una exposició sobre el tema “Els conflictes a les aules”, moltes dones participaren en el diàleg, que va ésser molt aclaridor. Valorem molt positivament l’aportació d’aquesta professora, ja que tant la seua comunicació com a persona, com les idees que ens va transmetre, ens serviran molt per a com enfocar l’educació dels nostres infants.

El dijous dia 8 de Març vàrem asistir a la manifestació que, amb motiu del dia de la dona es celebra cada any a la nostra ciutat.

Des del grup de dones valorem molt posivitament aquesta Setmana de la dona perque suposa un trencament en la nostra vida quotidiana i un encontre entre tantes dones. També volem comunicar-vos que al grup ens autofinanciem, de manera que tant el que ens costa el lloguer del local, com les activitats que realitzem corren a càrreg de la quota de les sòcies. I fins i tot l’Ajuntament enguany no ens ha concedit la subvenció que hem demanat. Tot i això, gràcies al treball de tantes dones i alguns homes, que han col.laborat organitzant i/o participant podem dir, que aquesta Setmana de la dona va millorant any rera any, per això volem donar-vos les gràcies a totes i a tots i esperem les vostres valoracions.

GRUP DE DONES MALVA-ROSA

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0