Xarxa Feminista PV

Jornada informativa i de debat: Pacte d’Estat i Autonòmic contra la violència masclista

Lunes 16 de octubre de 2017

Benvolgudes companyes:

Totes recordem l’enorme esforç que vam fer el 19J per forçar la mà dels governants i aconseguir que l’assignació pressupostària destinada a la lluita contra la violència de gènere fos la necessària, sense regatejos.

Totes ens vam comprometre i en moltes ciutats i pobles, omplim els Ajuntaments d’energia feminista, transformadora i pacífica.

Perquè sabíem que lluitar contra la violència masclista exigeix diners, però també moltes altres mesures preventives, protectores i eficaces per a la recuperació de les dones que han estat víctimes de maltractament.

Ara el Govern de Rajoy va a aprovar un Pacte d’Estat, llargament reclamat per les dones, sobre la base de les mesures proposades per una Subcomissió del Congrés creada a tal efecte.

I al País Valencià, s’ha subscrit un Pacte autonómic contra la violència de gènere i masclista entre 63 entitats i associacions que es comprometen a portar endavant una sèrie de mesures pactades.

Hem de conèixer i valorar aquests acords i mesures per decidir si ens semblen correctes i suficients. Per donar la nostra opinió. No estem un dia a l’any contra la violència que mata a les dones, sinó que treballem tots els dies perquè cap altra dona, cap altra criatura sigui assassinada. I per aconseguir-ho, aquests acords són importants.

Des d’Alerta Feminista, hem organitzat una Jornada d’informació i anàlisi. Hi haurà una part explicativa a càrrec de ponents que han participat en la elaboració de tots dos Acords, però també i sobretot una part de debat i reflexió col·lectiva entra les persones i associacions assistents.

En el nostre Facebook @alertacontramachismocriminal, estem publicant informació de forma permanent sobre el contingut de tots dos acords per al vostre coneixement i debat previ. Es tracta que informeu de tots els dubtes, aportacions o opinions sobre les mesures proposades (via mail o Face)

I sobretot us demanem que vingueu a la Jornada que hem preparat amb molta obstinació i dedicació. I que doneu difusió a aquesta convocatòria

INSCRIPCIONS: 19jota.alertafeminista@gmail.com

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0