Xarxa Feminista PV

Girona: Un hombre asesina a su pareja en Porqueres. 02-06-2021

Lunes 1ro de marzo de 2021

Un home mata la seva dona apunyalant-la a Porqueres

L’autor, amb antecedents penals, s’entrega als Mossos després de cometre el crim masclista

Eva Batlle Porqueres | 03·06·21 Diari de Girona

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona a mans del seu home a Porqueres.

Es tracta del primer crim masclista de les comarques gironines d’aquest any.

Cap a les deu de la nit del 02-06-2021, l’autor va anar a la comissaria de Banyoles dels Mossos a confessar que l’havia matada.

El succés s’hauria produït durant la tarda, l’home l’hauria apunyalada però el marit no s’hauria entregat fins hores més tard i per tant, l’hauria deixat dessagnar fins a la mort.

Els Mossos van anar fins al domicili de la parella a Porqueres, al carrer Canigó del nucli de Mata, on juntament amb el SEM es va certificar la mort de la dona, natural de Letònia i de 48 anys. El cos presentava clars signes de violència.

Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort.

El presumpte autor del crim està detingut, és un home de nacionalitat espanyola amb antecedents.

Una persona molt coneguda a la població

La víctima mortal es diu Alla i era molt coneguda a la població. Vivia a Porqueres fa més d’una dècada. La dona havia manifestat les últimes setmanes amb una veïna que no estava bé amb el marit i que li havia demanat que marxés de casa. Tot i això no hi ha denúncies presentades per la víctima cap al seu marit.

Treballava fent neteges de la llar, però havia estat també com a empleada de caixa a l’estació de servei El Poste de Mata fins al passat mes de gener. Aquest matí, la seva responsable, entre llàgrimes i frustració, recordava la dona, a qui ha definit com molt alegre i "amb qui es podia confiar molt".

Tot i això, la víctima li havia explicat l’historial delictiu del presumpte assassí, M.A. qui compta amb antecedents penals i havia estat a la presó. La víctima també li havia relatat que feia uns quatre mesos que no estaven bé i ella l’havia aconsellat que marxés de casa o el fes fora. També li havia aconsellat denunciar-lo perquè algun dia "essent drogoaddicte no li donaria diners i li faria alguna cosa". Tot el nucli de Mata està consternat pels fets.

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0