Xarxa Feminista PV

“Fem Ballar la Revolució”

Miércoles 3 de julio de 2019

Dissabte, 6 de juliol, des de l’Assemblea Feminista de València, participem als Actes “Fem Ballar la Revolució” (al final del mail detallem tota la programació i adjuntem cartell per la seua difusió!), al Parc de Vivers. Els beneficis aniran destinats a les despeses antirepressives.

PROGRAMA 6 DE JULIOL:

- 13:00h TAULA REDONA: Com reinventar el món de la música des de la perspectiva feminista. Aquest serà un espai de reflexió col·lectiva, obert a la participació de totes, per a:

1. Analitzar juntes els problemes als quals ens enfrontem en el món de la música, les tares del sistema.

2. Buscar/proposar solucions per construir un món de la música feminista. És un espai on s’ha convidat a companyes que estan dins de la música però també activistes feministes perquè fem aquesta reflexió de forma conjunta. El format serà assembleari, busquem una reflexió col·lectiva, en la qual no hi ha ponents ni protagonistes, en les quals totes les persones tenen les mateixes possibilitats de parlar, el mateix temps, i en la qual la seua paraula quedarà plasmada públicament de la mateixa forma per mig d’una imatge que faran al mateix moment unes il·lustradores per deixar recollit tot el que es va dient durant el debat. Esdeveniment: http://cort.as/-KMXd

- 15:00h VERMUT i PAELLA (vegana) antirrepresiva organitzada per l’Assemblea 8M. Per fer front a les multes de les piqueteres del 8M del 2018 i del 2019 tindrem una paella + postre per 5 euros. Tots els diners aniran a la caixa de resistència. Tindrem els tiquets a Vivers des del matí i els vendrem directament allà. Farem una paella per a 100 persones.

- 16:00h JAM NO MIXTA organitzada per FemJam. Esdeveniment: http://cort.as/-KNUt

Després, a partir de les 19:00 hores ja seran els concerts de Vivers que s’organitza dins de la programació de la Fira de Juliol amb Suports produccions. Al concert estaran PODER BI-MENSTRUAL (Miss Yuls + Catalina Isis Millán), SES, TESA, Amparanoia, Miss Bolivia i Tremenda Jauria. A banda, hi haurà una mocaorà en suport a les companyes argentines per exigir un avortament legal, segur i gratuït.

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0