Xarxa Feminista PV

Desvelar el gènere de la cultura, 2ª Edició. Casa de la Dona

Miércoles 6 de septiembre de 2017

El cos de les dones colonitzat per la mirada masculina també és el nostre territori de resistència des d’on generar transformacions socials que ens alliberen del masclisme. Partint d’aquesta reflexió, la Casa de la Dona organitza la segona edició de ’Desvelar el Gènere de la Cultura’, una proposta amb la qual volem contribuir a la construcció d’una societat lliure de sexisme.

Us convidem a reflexionar, debatre, formar-nos i gaudir col·lectivament amb:

- Maitena Monroy, el dimarts 19 de setembre a les 19 hores en la sala la Muralla del CM Rector Peset. Experta en autodefensa feminista ens parlarà de El nostre cos com a territori d’apoderament.

- El dissabte 23 de setembre a la nit, a partir de les 22 hores a la Sala Matisse comptarem amb el monòleg ’Vagines, vergonyes i altres vivències’, una obra adaptada dels monòlegs de la vagina pel col·lectiu GEMEGA i després a les 23 hores amb el concert del grup de música feminista valencià Pupil·les Dilatives. La música i el teatre, com altres formes d’art, estan també sotmeses a una cultura patriarcal. Nosaltres, amb aquest projecte volem donar-li la volta i visibilitzar que tenim dones artistes que fan art des de la crítica feminista

- Irene Ballester , el dijous 28 de setembre a les 19 hores (també a la sala de la Muralla). Experta en anàlisi d’art i gènere amb qui reflexionarem sobre Codis nous: revelant altres cossos i altres mirades des de l’art i el feminisme.

Us esperem, per desvelar juntes el gènere de la cultura.

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0