Xarxa Feminista PV

Concert Presentació COR DONA VEU/ Acte en favor de la defensora iraniana Nasrin Sotoudeh.

Viernes 31 de mayo de 2019


Amnistia Internacional Valencia El proper dijous 13 de Juny realitzarem en el Col·legi Major Rector Peset a les 19 hores un acte en favor de la defensora iraniana Nasrin Sotoudeh.

Nasrin és una advocada que s’ha significat en la defensa de les dones que es manifesten contra l’obligació d’usar el hiyab i també com una lluitadora contra la pena de mort.

Durant molts anys Nasrin ha patit l’assetjament de les autoritats iranianes i ha sigut intimidada, detinguda, acusada i condemnada fonamentalment per “incitar a la corrupció i la prostitució, cometre obertament un acte pecaminós [...] apareixent en públic sense hiyab i alterar l’ordre públic”, entre altres coses.

Finalment, i en un acte de brutalitat i crueltat extrema, les autoritats iranianes l’han condemnada, acumulant les seues anteriors condemnes, a 38 anys de reclusió i 148 fuetades.

Amnistia Internacional està realitzant una ampla campanya de solidaritat en favor de Nasrin (i per això de totes les dones iranianes i de totes I totes les persones defensores dels drets humans a Iran) per a exigir el seu alliberament i aixecament de totes les acusacions i condemnes per ser contràries als més elementals drets de les persones.

Necessitem la vostra ajuda i la vostra presència per a fer la major força possible i aconseguir el major nombre de signatures possible en favor de Nasrin.

Ens acompanyarà l’activista i defensora de DDHH Nilufar Saberi.

Nilufar Saberi és una exiliada iraniana que viu a Espanya des dels 14 anys i que porta molt de temps com a activista i defensora dels drets de les dones, més centrada en Iran però no exclusivament.

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0