Xarxa Feminista PV

CACHADA: Documental i Col.loqui

Lunes 9 de marzo de 2020

El teatre com a eina d’apoderament de la dona en El Salvador, dimecres dia 11 de març del 2020 a les 18:00 en OCTUBRE Centre de Cultura Contemporània C/ Sant Ferran, 12 46001 València

"Cachada significa una ganga, un objeto que está a punto de caducar o que ha sido robado. Para ellas, esta es la oportunidad de su vida. No se la quieren perder." SINOPSI El cicle de violència és pervers, però la força del teatre és més poderosa.

Cinc venedores ambulants d’El Salvador exposen les seves vides en un taller de teatre. Allà parlen de les seves vivències als mercats i a les seves llars, la qual cosa els permet reviure els traumes que han patit al llarg de la seva vida.

A través d’aquest experiment liderat per la professora Egly Larreynaga, aquestes dones –Magaly, Magda, Ruth, Chileno i Wendy– viuen una transformació profunda que els permetrà descobrir la seva pròpia veu i adonar-se dels efectes que ha provocat en elles i en els seus fills la realitat violenta i masclista que les envolta. A través dels assajos, aquestes dones solteres i treballadores seran conscients que el cicle de la violència es reprodueix amb facilitat en ambients on els fills creixen sense haver paït el dolor del passat.

Després de formar una petita companyia anomenada La Cachada Teatro, accepten el repte de crear una obra professional interpretant-se a si mateixes per explicar les seves històries i experiències vitals. Un procés catàrtic, sincer i alliberador que reflecteix la valentia d’aquestes dones per afrontar el seu passat i els secrets més profunds amb una generositat encoratjadora.

Organitzem: ACICOM I ACCIÓ CULTIURAL DEL País Valencià

Entrada lliure fins completar l’aforament. Taquilla inversa

RESERVA LA TEUA ENTRADA EN:

http://bit.ly/2VsMdqa

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0