Xarxa Feminista PV

7a Jornada de la Casa de la Dona de Xirivella

Viernes 6 de octubre de 2017

El pròxim dia 22 d’octubre, cel·lebrarem a Xirivella a 7a Jornada de la Casa de la Dona, en esta ocasió, podrem escoltar la ponència magistral de la Dra. Ana López Navajas "Un recorregut per la història silenciada de les dones".

No és cap exageració l’elogi que a continuació fem de la ponent, la Doctora en Comunicació i Interculturalitat per la Universitat de València, investigadora en la recuperació i difusió del llegat cultural, científic i històric de les dones, perquè ja hem assistit a una de les seues conferències i vam quedar captivades per la immensitat del treball realitzat, per l’amor i la passió que posa en la excel·lent comunicació que és capaç de realitzar.

Les associacions feministes que participem en la Casa de la Dona de Xirivella i en la Comissió d’Igualtat, vos encoratgem per a qué compartiu amb nosaltres esta preciosa Jornada, que culminarà amb la concessió del premi Seneca Falls a la catedràtica de filosofia de la UNED, Celia Amorós Puente, gran intel·lectual i mestra de mestres del feminisme.

Entre totes i tots fem avançar la roda que ens apropa a una societat que ha de recuperar la memòria i visibilitzar els aconseguiments que les dones han aportat a la construcció i progrés de la humanitat.

opendocument text - 44.2 KB
Inscripció

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0