Xarxa Feminista PV

2ª Trobada Solidaria de Dones Pallasses. Documents gràfics

Sábado 30 de marzo de 2013

FOTOS DEL PALLASSACARRER

Fotos cedidas por M.Ángeles Bustamante LRM

Més difícil encara, no ens conformem amb una Trobada i així enguany organitzem la IITrobada Solidària de Dones Pallasses. El moviment PALLASSA AMB A vol tenir nom propi a dins del feminisme, i som hi!

Altra vegada em pogut comptar amb la col.laboració desinteresada de moltes artistes cómiques i de circ. Venen de diversos llocs del País Valenciá, i també d’ Andalusia, Catalunya, País Basc. I així vos presentem la II Trobada. Més ambiciosa que la primera, vol estendre’s i arribar a nous indrets de la ciutat, estarem a Velluters, Benimaclet, Pla de Reial i eixirem al carrer de Buenos Aires fins a Xàtiva.

Volem continuar fent història amb valors propis com la creació col.lectiva i l’intercanvi d’idees, esposant la nostra mirada critica , inquietuts i propostes. Empoderades amb la capacitat de ser unes agents socials amb forta i divertida veu. Torrnem a oferir-vos la gala d’artistes, la nit golfa, i com a novetats un espai de formació amb la sàvia i meravellosa pallassa Virginia Imaz. I per concloure, el dissabte al matí, la manifestació-pallassacarrer en la que una vegada més tornem a cridar NO A TANTA I TANTA VIOLENCIA I AGRESSIONS CAP A LES DONES ARREU DEL MON. Ho farem guiades i divertides per les atrevides pallasses, desvestint aquesta professió de qualsevol connotació pejorativa.

Casa de la Dona de València

Cartell i Programa

Artistes participants

Gala Soplidaria de Pallasses a l’IES Benlliure Bo Solidari: 10€,

La gala d’enguany ja s’apropa i segur que moltes encara somrieu recordant moments de la passada.

Enguany divendres 24 a l’IES Benlliure (C/ Convent dels carmelites,13 ).

La Gala començarà a les 19 hores però, com l’any passat, hi haurà un espectacle de carrer a la porta de l’IES de 18 a 18:30.

Recordem que l’aforament és limitat i que podeu comprar l’entrada anticipadament a:

- La Alegre Conchita (C/Sant Espirit 8 baix)
- Llibreria Primado (Avd. Primado Reig 102)
- La Caragola (Plç. Mosen Sorell 9)
- Planet (C/ Sueca 63)
- i un hora abans de la Gala a la porta de l’IES (si queden entrades).

Casa de la Dona C/ Buenos Aires, 13 46006 Valencia

Tel / Fax: 96 206 66 18

E-mail: casadeladonapv@yahoo.es

1 Mensaje

  • 2ª Trobada Solidaria de Dones Pallasses 20 de mayo de 2013 18:53, por Luz Mes Riure

    Hola soy Luz presidenta de la asociación Mes Riure de Xirivella, me gustaría conseguir dos entradas para el viernes el pase solidario de payasas No puedo ir a comprarlas y no se como poder reservarlas en taquilla. El año pasado me lo pase fenomenal y este año no me lo quiero perder. También quiero participar en la manifestación de payasas vestida de payasa , con quien puedo hablar . mi correo es mes_riure@yahoo.es

    Responder este mensaje

Comentar este artículo

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0