Xarxa Feminista PV
Portada del sitio > AGENDA > Taula redona: Pel reconeiximent de les dones que patiren la repressió en el (...)

Taula redona: Pel reconeiximent de les dones que patiren la repressió en el franquisme a la presó provincial de València

Viernes 29 de noviembre de 2019

Pel reconeixement de les dones que patiren la repressió i les lleis discrimantòries del franquisme a la presó provincial de València: Tenim el plaer de convidar-vos a l’acte informatiu que celebrarem el 3 de desembre per a donar suport a la iniciativa començada fa mesos de demanar que l’Ajuntament col·loque una placa a l’antiga presó de dones de València en homenatge a totes les que foren empresonades per oposar-se al franquisme des del primer dia i durant tota la dictadura i les que ho foren per lleis discriminatòries.

Fem aquesta taula redona com a continuació de les gestions realitzades fins ara i de la recollida de signatures en suport a la iniciativa. L’acte tindrà lloc el 3 de desembre a les 19 hores a Ca Revolta, carrer Santa Teresa 10 de València.

També us convidem a que la vostra associació o entitat se sume a aquesta campanya i done de suport a aquesta justa reivindicació.

Us esperem.

Salutacions cordials

Dones promotores de la iniciativa - placapresodones@gmail.com

Comentar esta breve

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0