Xarxa Feminista PV
Portada del sitio > ACCIONES (8M-25N) > Contra la repressió feminista: #8MJoTambéTallo

Contra la repressió feminista: #8MJoTambéTallo

Martes 13 de noviembre de 2018

Des de l’Espai Feminista de Sants ens posem en contacte amb vosaltres perquè com el passat 8 de març, necessitem el vostre suport.

Avui dimarts 13 de novembre a les 11h del matí presentarem via xarxes socials la campanya #8MJotambétalló una campanya de denúncia contra la repressió del moviment feminista per part de la Generalitat de Catalunya.

En el marc de la mobilització història del passat 8 de març el Departament d’interior ha enviat sancions i multes administratives i penals a diferents integrants dels col·lectius feministes. Per això esperem que totes les entitats que es van adherir al manifest del 8M ens ajudin a visibilitzar aquesta situació per pressionar al Departament d’Interior perquè retiri les sancions.

Si ens toquen a una ens toquen a totes!

Us enviem adjunt la informació relativa a la campanya, el HT, cartell, l’enllaç al vídeo que farem públic demà i alguna proposta de tuits. La proposta és que la campanya vagi acompanyada de fotografies de dones que se sumin a "tallar" amb el el patriarcat, el racisme, el capitalisme i amb totes les formes de dominació.

Us hi sumeu? Ens veiem a les xarxes?

Espai Feminista de Sants

PDF - 35.9 KB
Explicació de la campanya
PDF - 37.5 KB
Inici de campanya: dimarts 13 de novembre a les 11h.

Comentar esta breve

SPIP | esqueleto | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0