MOBILITZAR PER LA PAU

        Camaradas,
el nostre Partit, que va condemnar el seu dia la intervenció militar de la URSS en Afganistan, condemna amb no menys rotunditat la intervenció militar nordamericana: no es pot "alliberar" a cap poble llançant-li bombes.
        IU ha cridat a organitzar una resposta ciutadana per la pau, contra el terrorisme i contra la guerra. I els i les comunistes hem de jugar un paper capdavanter per a mobilitzar a la població en aquesta resposta, promovent el desenvolupament i l'articulació d'un amplíssim moviment per la pau.
        La Mesa per la Pau de València i la Comissió 9 d'octubre han convocat una Manifestació amb el lema "EL PAÍS VALENCIÀ CONTRA LA GUERRA. UN ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE" per a dissabte 27 d'octubre a les 6.30 de la vesprada des de Sant Agustí. Hem de recolzar aquesta convocatòria no solament amb la nostra presència, sinó contribuint a portar a la mateixa a milers de valencians i valencianes.
        Camarades, cal que des de ja parleu amb amics i familiars, amb veïns i companys de treball, raonant en favor de la pau, desmontant els arguments bel·licistes i animant a mobilitzar-se contra la guerra i participar en la Manifestació convocada i en les altres accions que s'organitzen per la pau. Hem de portar als Col·lectius d'EUPV, a les Seccions Sindicals, a les Associacons de Veïns, als centres de treball i estudi, a tot el teixit social, la reflexió sobre la necessitat de participar en les mobilitzacions de forma organitzada i col·lectiva. Per això, no hem d'anar a la Manifestació a soles i formant un bloc separat, sinó envoltats per les persones i col·lectius del nostre voltant. Però ho hem de fer amb les nostres senyes d'identitat, amb les nostres pegatines i banderes.
        Hem de dirigir-nos a més a la població cridant-la a participar en la mobilització per la pau i en la Manifestació convocada. Per a això, acudirem dissabte 27 d'octubre a les 12 de migdia,

l'Agrupació Est al Mercat del Cabanyal
l'Agrupació Nord al Mercat de Benicalap
l'Agrupació Sud al Mercat de Russafa
l'Agrupació Oest al Mercat de Jesús
        Per a aportar-vos elements de raonament per la pau i contra la guerra us adjuntem:
        - La Resolució de la Presidència Executiva Federal d'Izquierda Unida.
        - Un comunicat de l'Associació Revolucionària de Dones d'Afganistan (RAWA).

Comité Local de València del PCPV
18 d'octubre del 2001


NI BURKES NI BOMBES

NO A LA GUERRA