PCPV
COMITÉ LOCAL DE VALÈNCIA

COMUNICAT
  1. Ens felicitem de l'ampli suport rebut en l'Assemblea d'EUPV de València (amb 13 de 17 delegats a l'Assemblea de País i tots els delegats directes a l'Assemblea Federal) per les candidatures unitàries i pel rellançament en l'Assemblea Extraordinària d'IU com a moviment polític i social plural i alternatiu d'esquerres, evitant la seua conversió en un plebiscit a favor o en contra de qualsevol dirigent.

  2. Valorem que el funcionament democràtic d'EUPV ha fet que les posicions minoritàries estiguen també representades en la delegació de València a l'Assemblea d'EUPV.

  3. Encoratgem a continuar treballant pel rellançament del nostre projecte com a alternativa d'esquerres, en defensa dels interessos de la classe treballadora i altres sectors populars, i a curt termini pel NO al projecte de Tractat Constitucional Europeu i per la solidaritat amb els pobles que, com l'iraquià, el de Costa de Marfil, el palestí i el saharaui, estan patint ocupacions i agressions imperialistes

  4. En aquest marc, donem suport a les següents mobilitzacions:

    1. Concentració Per a que no ens lleven el tren el dissabte 20 de novembre a les 13 hores en l'Estació Nord de Renfe de València, en defensa d'un ferrocarril sostenible i segut, públic i social, contra la privatització de Renfe emparada en les directrius neoliberals del govern de la Unió Europea, així com a la Manifestació en Madrid el 28 de novembre (a les 12 en l'estació d'Atocha) pels mateixos objectius.
    2. Manifestació per la República el dilluns 6 de desembre en Madrid a les 12 hores de Cibeles a Sol.
    3. Manifestació convocada pels sindicats majoritaris en defensa de l'ocupació i de la indústria valenciana dimecres 15 de desembre a les 20 hores des de la Plaça de Sant Agustí de València, cridant a la defensa dels treballadors i treballadores de la indústria amenaçats per les polítiques neoliberals impulsades des del govern de la Unió Europea contra les empreses públiques i favoreixedores de les  "deslocalitzacions".
Comité Local de València del PCPV
17 de novembre de 2004