PCPV

Benvolguts companys i companyes:

En nom del Comité Local de València del PCPV, us informe sobre els anàlisis de la situació realitzats al si de la Comissió Política del PCPV i del Comité Federal del PCE.

Cal dir, en primer lloc, que la situació està evolucionant favorablement arran de la Conferència Política i Organitzativa del PCE, que va definir la nostra posición respecte de la situació política en general i respecte de la situació en IU en particular.

Arran d'aquesta Conferència, ha millorat la cohesió del nostre Partit, reflexada en l'actuació dels seus membres al si tant del Consell Nacional d'EUPV com del Consell Polític Federal d'IU, cosa que ha possibilitat aglutinar al voltant del Partit una majoria favorable al nostre projecte d'EUPV i IU com a moviment polític i social plural i alternatiu d'esquerres, projecte que ha estat recollit en els Documents Majoritaris aprovats pels esmentats òrgans per a la seua discussió en els Col·lectius de base i en les Assemblees d'EUPV i d'IU. Tant en el cas d'EUPV com en el cas d'IU, el projecte de transformació en un partit "ecopacifista" s'ha vist reduit a documents minoritaris alternatius.

Un element important de la millora de la situació en EUPV i IU ha estat que el conjunt dels seus components organitzats ha donat finalment suport, en coincidència amb la posició del nostre Partit, al NO a un projecte de Tractat Constitucional Europeu de caràcter neoliberal i militarista. En els propers messos, la Campanya pel No en el corresponent Referèndum serà fonamental per tal d'aglutinar a les gents i col·lectius d'esquerres al País Valencià i Espanya i posar en peu un moviment alternatiu d'esquerres enfront de la dreta neoliberal i el centre submís a les seues posicions.

En aquestes condicions:

    1. El Partit dóna suport, tant en EUPV com en IU, als Documents Majoritaris com a base de discusió, i per tant no donarà cap suport a cap document alternatiu global. Això no exclou, naturalment, que els membres del Partit presenten en ambdós casos esmenes parcials per tal de millorar els Documents Majoritaris en la línia del projecte que defensem.
    2. Encoratgem a tots els membres del Partit a participar en les Assemblees dels Col·lectius d'EUPV (que en la ciutat de València es realitzaran fins al 6 de novembre) i disposar-se a ser elegits com a delegats per a les Assemblees d'EUPV de la Ciutat de València i, en el seu cas, de País Valencià. Aquells membres del Partit que encara no siguen membres d'EUPV tenen ara la possibilitat de participar amb veu en les reunions dels seus Col·lectius defensant la política del Partit (per a assabentar-se del calendari de reunions poden trucar a EUPV-València al 963821375).
    3. Encoratgem a tots els membres del Partit a disposar-se a participar activament en la Campanya pel No al projecte de Tractat Constitucional Europeu, per una altra Europa possible.

    Per tal d'organitzar l'actuació del Partit al voltant d'aquestes qüestions, convoquem
ASSEMBLEA DEL PCPV DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA
dimecres 10 de novembre de 2004 a les 7 hores de la vesprada
en la seu del PCPV, C/Taula de Canvis, 8, 1ºA, València
amb el següent ordre del dia:
    1. Assemblees d'EUPV i IU.
    2. Campanya pel No al proyecte de Tractat Constitucional Europeu.

(IMPORTANT: anoteu-vos en l'agenda l'Assemblea del 10 de novembre i organitzeu-vos per a assistir...)

Salutacions comunistes.
Rafael Pla López
coordinador del PCPV de la ciutat de València

en castellà

DOCUMENTS: