PCPV
COMUNICAT


El Comité Local de València del PCPV, en analitzar els darrers esdeveniments que afecten a la classe treballadora i al nostre país, ha acordat:
  1. Cridar a la defensa del teixit industrial valencià, amenaçat per la crisis de sectors fonamentals de l'economia valenciana com són el calcer, el tèxtil i el moble, i en particular per les propostes de privatització dels astillers d'Izar-Manises i del trasllat d'empreses com Saez Merino, que portarien a una important pèrdua de llocs de treball. Considerem necessari movilitzar-se i oposar-se enèrgicament a aquestes privatitzacions i tancaments.
  2. Denunciar la voracitat urbanística que amenaça especialment al nostre litoral, amb el suport del govern de la Generalitat i amb conseqüències destructives per al medi ambient del nostre país, la defensa del qual ha de ser un compromís indefugible.
  3. Cridar a la defensa d'una plena normalització lingüística, la qual requereix defensar, ací i en Europa, l'oficialitat efectiva i la unitat de la llengua catalana, integrant les especificitats valencianes.
COMITÉ LOCAL DE VALÈNCIA DEL PCPV
14 de setembre de 2004