ASSEMBLEA DEL PCPV DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA
Dijous 16 d'octubre de 2003
7 hores de la vesprada
en la seu del PCPV
C/Taula de Canvis, 8, 1º A, València

Ordre del dia:

  1. Esmenes i aportacions als documents (Anàlisi de la situació política, Un Partit Comunista per al segle XXI, Eixos per a l'Assemblea d'EUPV) per a la Conferència del PCPV de 25 d'octubre.
  2. Propostes de candidats i candidates per a l'Assemblea d'EUPV (coordinador o coordinadora, Consell Polític, Congrés del Diputats i Senat)
Passaran a debat i votació en l'Assemblea de València les propostes que hagen obtés el 25% dels vots en alguna Assemblea d'Agrupació. Passaran a la Conferència del PCPV les propostes que hagen obtés el 25% dels vots en l'Assemblea de València.

La Conferència del PCPV està formada pels membres del Comité Nacional més els delegats i delegades elegides per les Comarques, en número igual al de la seua representació en el Comité Nacional. Els 7 delegats o delegades que correspon elegir a València seran elegits per les Agrupacions:
    2 per l'Agrupació Nord
    2 per l'Agrupació Oest
    1 per l'Agrupació Sud
    2 per l'Agrupació Est
Les Assemblees d'Agrupació s'han de realitzar fins al 14 d'octubre. Si el 16 d'octubre hi haguera alguna Agrupació que no haguera realitzat la corresponent elecció, els llocs que faltaren per cobrir s'elegirien en l'Assemblea de València.

Cal recordar que segons l'Article 4 dels Estatuts del PCPV l'elecció dels delegats i les delegades es realitzarà mitjançant llista única de consens, llista oberta proporcional o llistes alternatives tancades, bloquejades o desbloquejades.

Comité Local de València del PCPV
23 de setembre de 2003