CIRCULAR URGENT

El Comité Local de València del PCPV del 20-2-03 fa una crida:

1. A CONTINUAR LA PRESSIÓ SOCIAL CONTRA L'AMENAÇA DE GUERRA:

    a) Donem suport a la convocatòria de la Campanya Valenciana Contra la Guerra a posar LLANÇOLS en els balcons amb el lema NO A LA GUERRA. Cridem als membres del Partit a ser capdavanters en aquesta acció. Els comunistes hauriem de ser els primers en posar-ho en la nostra finca, estimulant a fer-ho a la resta del veïnat.
    b) Donem suport i cridem a participar, durant el temps que cadascú puga, en la SENTADA de 24 hores per la Pau i contra la Guerra davant de la porta principal de l'Ajuntament de València, des de les 7 de la vesprada del dissabte 22 de febrer a les 7 de la vesprada del diumenge 23 de febrer (informació en http://www.uv.es/~pla/03223sen.htm ).

Es pot llegir un primer anàlisi de les repercusions del 15 de febrer en l'article del Coordinador publicat al LEVANTE-EMV dijous 20 de febrer, i que es pot trobar en http://www.uv.es/~pla/globcors.htm
 

2. A participar en la CONVENCIÓ PROGRAMÀTICA DE L'ENTESA dissabte 22 de
febrer de 10 a 18.30 hores, al Paranimf de la Universitat Politècnica de València (informació en http://www.uv.es/~pla/03222con.htm )

3. A MANIFESTAR-SE CONTRA LA PRIVATITZACIÓ DE RTVV diumenge 23 de febrer
a les 12 des de les Torres de Serrans (informació en http://www.uv.es/~pla/03223man.htm )

4. A participar, junt amb el conjunt d'EUPV, en la MANIFESTACIÓ PER LA
PARTICIPACIÓ CIUTADANA de dissabte 1 de març a les 17.30 hores des de la Plaça de Sant Agustí (informació en http://www.uv.es/~pla/03301man.htm ), a la qual expressem el nostre suport en coherència amb els nostres objectius programàtics dins d'EUPV i l'Entesa.
 

Donada la premura d'aquestes convocatòries, no dóna temps d'enviar-les per correu postal. Es prega per tant la seua extensió als camarades que no tenen correu electrònic, i a la gent al nostre voltant.

Salutacions comunistes
--
Rafael Pla-Lopez
coordinador del PCPV de la ciutat de València
mailto:pcpv@alteritat.net
http://www.nodo50.org/pcpv/valencia