Què és, i qui som"Naturalment"?

"Naturalment", és un col·lectiu de persones que preocupades per la poca informació existent entre producte i consumidor, decideixen crear un espai propi de consum. Actualment, la sobreexplotació de recursos, la superproducció de molts dels bens alimentaris i els mètodes emprats (antibiòtics, hormones de creixement, certs pesticides i adobs químics...) fan que la qualitat del producte quedi, en molts casos, més que qüestionada.

"Naturalment" pretén ser una cooperativa on els seus consumidors (socis o no socis) puguin crear una forma alterantiva de consum. Per això disposem d'un ampli llistat de productes ecològics certificats. Disposem de gran varietat de productes de fleca ecològica, així com productes frescos del camp (fruita i verdura) i també en conserva.

Com hi pots participar?

Com tota cooperativa, totes les decisions es prenen de forma assembleària. En l'assemblea només tenen influència les persones sòcies de la cooperativa. Així doncs si et vols fer soci s'ha creat una única quota anual de soci de 30 € . Les persones que no vulguin associar-se, però sí vulguin disposar de productes de la cooperativa, se'ls afegirà un 15% en el preu final del producte.