PROXIMES ACTIVITATS

1- ATENEU LLIBERTARI (III època)

Aquest espai és un punt de trobada i associacionisme, que porta funcionant des del 1994, de forma assambleària i autogestionada. Aquest posa a disposició un seguit de recursos:

Biblioteca Joan Ferrer: Aquí hi ha el fons bibliogràfic, amb un volum de més de 1500 exemplars de temàtiques socials, econòmiques, polítiques, històriques... que estan a prèstec, sense la necessitat d'estar associat a l'organització. També conté les darreres publicacions llibertàries i anarcosindicalistes amb diaris com : cnt, Solidaridad Obrera, la Burxa, Molotov, Cenerentola, Ekinza Zuzena...

Mediateca: Està formada per un ampli conjunt de vídeos produits per diferents col·lectius afins, que tracten problemàtiques socials històriques o actuals, amb temàtiques com la Guerra Civil, l'okupació, la insubmissió, la repressió ... etc. Aquests es poden veure en el mateix ateneu,o ser prestats.

Informàtica: El mitjà més recent, posa a disposició dos equips informàtics d' ús públic, per poder-se conectar a interbet , processar textos, o treballar la infografia.