Socias feixista, prou repressió espanyola! [Comunicat]

Maulets, el jovent independentista revolucionari
mallorca@maulets.org
Visita el nostre espai a la xarxa.
[ www.maulets.org/mallorca ]Com ja va informar Alerta Solidària el passat dia 30 d'Octubre, la concentració antimonàrquica celebrada a Palma el dia 29 va ser evitada per l'actuació violenta de la policia espanyola, la jornada es va saldar amb dues càrregues policials pel centre de Palma i una desena de contusionats. Avui, quasi 3 setmanes després dels fets, els dos joves que varen notificar la delegació de govern de la celebració de la concentració han rebut per carta una multa d'un mínim de 300€ per cadascun.

Les autoritats espanyoles, no contentes amb prohibir i després aturar per la força la mobilització antimonàrquica ara insisteixen en la seva repressió amb multes contra el jovent de Palma que es va manifestar. Es tracta doncs d'una actitud feixista i repressora per part del delegat de govern Ramon Socias i del seu partit, el PSOE, que sempre ha destacat en les seves agressions contra l'independentisme, exercides a través de les forces d'ocupació. Socias no dubta l'hora d'imposar multes a qui es manifesta, al igual que la seva policia no dubta en agredir joves pel simple fet de manifestar-se. Des de Maulets també volem remarcar la complicitat de l'ajuntament de Palma i de la classe política mallorquina, especialment el PSIB-PSOE, que actuen com una sucursal de Madrid, donant cobertura a la seva violència repressiva. Com ja ha passat més d'un cop, les mobilitzacions antimonàrquiques es troben amb la posada en marxa de l'aparell repressiu estatal, com ja va passar l'any passat amb desproporcionades presències policials a Sa Pobla i també a Palma.

Aquestes multes arriben en un moment que ja estava marcat per una escalada en les actituds provocadores per part de la policia a Palma: cal recordar el cas de l'actuació de la Policia Local contra l'acció que reivindicava més carrils bici, on varen agredir un jove, la multa contra aquesta mateixa acció, la càrrega policial a la concentració antimonàrquica abans esmentada, i els actes de la policia espanyola en general, amb identificacions i provocacions a diverses mobilitzacions.

Davant aquesta vulneració flagrant del dret a la manifestació, davant la violència per part de la policia i autoritats espanyoles, Maulets, i el conjunt de l'Esquerra Independentista a Palma, anunciam més mobilitzacions, més accions, i més denúncia contra la ocupació espanyola al nostre país i les seves conseqüències, i reafirmam el nostre suport a l'organització Alerta Solidària i la seva tasca antirepressiva.
Els i les catalanes no tenim rei!
La repressió no s'atura, nosaltres tampoc!