Víctimes del genocidi franquista. Ni oblit ni perdó: justícia

Fer-se soci/a del Fòrum

dimecres 13 de juny de 2007

Català/castellano

Fer-se soci/a del Fòrum

Per a fer-te soci/a del Fòrum per la Memòria del País Valencià descarrega’t la fitxa d’afiliació, ompli-la i ens l’envies per correu electrònic a forumperlamemoria@nodo50.org o al Apartat de Correus 783. 46001 València.

Para hacerte socio/a del Fòrum per la Memòria del País Valencià descárgate la ficha de afiliación, rellénala y nos la envías por correo electrónico forumperlamemoria@nodo50.org o al Apartado de Correos 783. 46001 Valencia.

No rebem subvencions, som una associació autogestionada. Les activitats i les denúncies judicials les portem avant amb les quotes dels socis/as i amb la solidaritat i el treball desinteressat de totes i tots els que colaborem. Si vols ajudar-nos econòmicament, aquest és el nostre compte:

No recibimos subvenciones, nos autogestionamos. Las actividades y las denuncias judiciales las llevamos adelante con las cuotas de las socias y socios y con la solidaridad y el trabajo desinteresado de quienes colaboramos. Si quieres ayudarnos económicamente, esta es nuestra cuenta:

CAIXA CATALUNYA, nº de compte 2013 1108 36 0200222062.

SPIP | esquelet | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0