Víctimes del genocidi franquista. Ni oblit ni perdó: justícia

Fes Xarxa pretén esdevindre el punt de trobada dels moviments populars

El Fòrum per la Memòria del País Valencià s’adhereix a Fes Xarxa

Recentment des del Fòrum per la Memòria del País Valencià hem decidit adherir-nos al projecte "Fes Xarxa, el punt de trobada dels moviments populars" un portal a Internet que pretén esdevindre el referent en forma d’agenda a nivell dels territoris de parla catalana de totes aquelles activitats de caire reivindicatiu, social i cultural que es realitzen al nostre país.

dimarts 8 de maig de 2012

Com també conta amb un directori de les entitats adherides organitzades per comarques, la xarxa de Casals, i altres com ara multimèdia, fòrum, notícies...

De fet el projecte es defineix com un espai de trobada a Internet de diverses organitzacions, col·lectius, grups musicals, casals i altres entitats que tenen interessos comuns en la defensa de la llengua i cultura pròpies, així com en altres aspectes com ara l’ecologia, la defensa dels drets laborals i de la dona, del territori, etc... i que pretén esdevenir referent informatiu per a totes aquelles persones interessades en les activitats que aquests col·lectius realitzen a les comarques de parla catalana.

Visisteu: www.fesxarxa.cat

SPIP | esquelet | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0