Víctimes del genocidi franquista. Ni oblit ni perdó: justícia

Comunicat del Fòrum per la Memòria del País Valencià

valencià/castellano

dilluns 18 de gener de 2016

valencià

Salut

Després d’un parèntesi, us devem una explicació. Per diferents motius i circumstàncies, el Fòrum per la Memòria del País Valencià ha estat pràcticament paralitzat per més de dos anys. Fa poc, celebràrem una assemblea general extraordinària, per tal d’eixir d’esta paràlisi i decidir què calia fer.

Malgrat les dificultats de tot tipus a les quals ens enfrontem, hem optat per revitalitzar la nostra associació; Hem renovat la junta directiva i, malgrat les limitacions que tenim, ens comprometem públicament a seguir fent memòria col·lectiva i democràtica i a exigir justía per a les víctimes del franquisme. Per això, seguirem defensant que cal acabar amb la llei d’Amnistia de 1977 i amb la llei de Memòria Històrica de 2007, que protegeixen, encara, la impunitat dels genocides franquistes i del seus col·laboradors.

Per tot açò, i considerant que el Fòrum segueix essent una veu necessària, us demanem el vostre suport i esperem trobar-nos prompte.

València, gener de 2016

Salut

castellano

Saludos.

Tras este paréntesis, os debemos alguna explicación. Por diferentes motivos y circunstancias, el Fòrum per la memòria del País Valencià ha estado prácticamente paralizado durante más de dos años. Hace poco tiempo, celebramos una asamblea general extraordinaria, para salir de esta parálisis y ver que podíamos hacer.

A pesar de las dificultades de todo tipo a las que nos enfrentamos, decidimos revitalizar nuestra asociación, para lo cual hemos renovado la junta directiva, y a pesar de las limitaciones que tenemos, nos comprometemos públicamente a mantener la memoria colectiva y democrática y a exigir justicia para las víctimas del franquismo. Por eso, seguiremos luchando para que se derogue la Lay de Amnistía de 1977 y la Ley de Memoria Histórica de 2007, que todavía protegen la impunidad de los genocidas franquistas y de sus colaboradores.

Por esto, considerando que el Fòrum sigue siendo una voz necesaria, os pedimos vuestro apoyo y esperamos encontrarnos pronto.

Valencia, enero de 2016

Salud

SPIP | esquelet | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0